Зрителят, който е пожелал да остане анонимен, твърди, че клиповете

...
Зрителят, който е пожелал да остане анонимен, твърди, че клиповете
Коментари Харесай

След Полицейския Екшън В Ихтиман: Изплува Нещо Безкрайно Гнило!

Зрителят, който е поискал да остане неизвестен, твърди, че клиповете са снимани в районното ръководство на Ихтиман, а хората зад кадър за служители на реда.

Шефът на ръководството Лъчезар Колев удостовери, че видеото е снимано в постройката му, само че отхвърли да е бил осведомен за сходен случай.

По думите му мъжът на записа е престъпно проявен, който е добре прочут на Министерство на вътрешните работи и сега се намира в софийския затвор.

„ Такова отношение към арестуван не би трябвало да има ”, безапелационен бе Лъчезар Колев.

Междувременно локални чиновници на Министерство на вътрешните работи, които през вчерашния ден пострадаха при конфликти с роми в Ихтиман поради арест на водач без брошура, се оплакаха от отношението против тях.

Полицаите са били нападнати от близо 60 души. И двамата пострадали са си извадили медицински за пострадванията. По думите им и преди е имало сходно обстановки в ромската махала, само че в никакъв случай не се е стигало до чак такава експанзия. Причина за избухналото напрежение стана опит на служителите на реда да арестуват водач на джип, който съгласно тях криволичел по пътя.

„ Не ни дадоха да вземем лидера. Дърпаха ни, бутаха ни, не ни изпълняваха разпорежданията. Всичко продължи към 15 минути ”, описа единият от пострадалите Георги Митев.

По думите на шефа на районното ръководство в Ихтиман сега се води следствие на случая.

Роми обаче настояват, че са били бити от униформените, даже дами демонстрираха синини по ръцете си.

Полицаите отхвърлят и са безапелационни, че не те са удряли въпросните хора.

Днес в града се организира полицейска интервенция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР