Зодията предопределя до голяма степен темперамента, характера, поведението и мирогледа,

...
Зодията предопределя до голяма степен темперамента, характера, поведението и мирогледа,
Коментари Харесай

Коя зодия с коя си подхожда – разберете тук и разгадайте коя е най-подходящата половинка за вас

Зодията предопределя значително темперамента, характера, държанието и мирогледа, заради което не е изненада, че някои зодии са съвместими и родени една за друга, взаимно допълващи се и постигащи значими триумфи дружно, а други не съумяват даже да запазят положителния звук между тях при връзка. Кои са звездните зодиакални двойки, основани едни за други?

Телец и Рак

Тези две зодии са основани една за друга на любовния фронт. Обичат да поставят грижи за връзката си, да глезят половинката си и да ѝ се отдават напълно. Свързват се духовно и вечно. Държат на доверието и сигурността в партньорството, на комфорта и спокойствието у дома. Разбират любовта и взаимността по подобен метод, което ги прави идеални брачни сътрудници. Връзката им ще бъде изцяло сполучлива, в случай че Ракът приказва намерено за възприятията си, а не употребява операции и прочувствено изнудване. Това ще заздрави поставените основи и ще трансформира дома и връзките на двойката в оазис, за който всички да завиждат.

Водолей и Близнаци

Енергични, идейни, решителни – тези два зодиакални знака, обвързвайки се си пасват идеално като елементи от пъзел. С лекост и съгласие минават през перипетиите на любовта и основават мечтания дом, в който всеки има своята самостоятелност и право да има свободно време и персонален живот. Ценят свободата си и демонстрират почитание и към тази на половинката. Общителни, обществени, те построяват към себе си необятен кръг другари, с които в никакъв случай не скучаят и които оцветяват в разнообразни краски живота им. Създават трайна прочувствена връзка и елементарно се свързват вечно на духовно равнище.

Лъв и Овен

Отношенията им могат да бъдат съпоставени с безпределно премеждие. Мечтаят за благополучен, пъстър, друг, трогателен живот и го откриват, основават и съпреживяват отлично дружно. Еднаквите им светоглед и схващане за делника, дома и празника ги вършат една от най-хубавите звездни двойки, които сеят обич и жънат благополучие по пътя си.

Риби и Рак

Душата на компанията, лоялни и раздаващи се един за различен и за околните си, те са чудесна двойка, която дружно може щастливо да показа живота си. Единствен проблем сред тях може да възникне във връзка с типа на общия дом. Докато Ракът обича пищността, комфорта и лукса, Рибите избират минимализма във всичко, което ги заобикаля, и не държат на богатото обзавеждане и съоръжение. Ценят съпричастността, отдадеността и хармонията в брака и връзките.

Телец  и Дева

Представителите на тези два зодиакални знака не са дребнави, надскочили са връзката с нотки на заяждане, дребнотемието, незначителните детайлности и гледат световно на себе си, връзките си и света. Бракът им е изпълнен сигурно и лишен от безпокойствие. Девите и телците са сродни души, практични и честни, което основава съвършена връзка сред тях. Романтиката е част от живота им, а бракът им е белязан от съгласие, поддръжка и любов.

Стрелец и Лъв

Мечтатели с хъс, устремени към задачата, гребящи с цялостни шепи от живота, лъвовете и стрелците се почитат взаимно и съумяват ръка за ръка да покоряват нови върхове. Връзката ще бъде рискована, изпълнена с завършения, основаваща се на почитание един към различен и към близките, пристрастеност и горещи нощи.

Близнаци и Везни

Тези представители на зодиака са интелектуалци, които могат с лекост да изпълнят деня си с диалози за изкуство, литература и духовитост. Ценят у другия мозъка и основават съвършена връзка, основаваща се на разсъдъка, интелекта и духовното обвързване. Те виждат другия като своя най-хубав другар, сродна душа и фаворит за цялостен живот. Възприемат се като екип и дружно реализират интелектуални небеса.

Рак и Скорпион

Огнени, самостоятелни, буйни, те виждат живота еднообразно и като премеждие, борба и реализиране на задачите. Имат сходно виждане за света, а силата им е неизчерпаема и необяснима за близките. И раците, и скорпионите са прочувствени и имат вяра, че страстта е част от положителните връзки. Наслаждават се на общото създаване на жилище, превръщането му в дом и изпълването му с страст, приятност, пристрастеност. Проблем не основава даже ревността на Скорпиона, защото Ракът я пояснява като сигурен знак за любов и обвързаност.

Коя звездна двойка е най-подходяща за поддържане на връзка от разстояние?

Безспорно това са Дева и Риби. Те не изпитват потребност да демонстрират от близко непрестанно любовта си и километрите, които ги разделят, не са спънка за връзките им. Напротив. Сближават ги и им оказват помощ да са още по-свързани духовно и посредством сърцата си, даже когато ръцете им са надалеч една от друга.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР