Знакови лица на ГЕРБ се връщат в парламента като нещатни

...
Знакови лица на ГЕРБ се връщат в парламента като нещатни
Коментари Харесай

Караянчева се връща в парламента |

Знакови лица на ГЕРБ се връщат в Народното събрание като нещатни сътрудници. Бившият ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева, която за повторно не съумя да стане народен представител, ще оказва помощ на партията за парламентарната активност. Освен нея някогашният стопански министър Лъчезар Борисов ще сътрудничи в областите стопанска система и финанси, сподели информация в регистъра на Народно събрание, представена от вестник Сега.

Другата парламентарна група с към този момент назначени щатни сътрудници е тази на " Възраждане ", която ще се поучава от двама души в региона на медиите и връзките. Останалите парламентарни групи към момента не са оповестили сътрудници. За сметка на това 27 депутати към този момент са вписали такива.

Народният представител от ГЕРБ Александър Ненков ще се употребява от помощта на Атанас Андонов Бояджиев в бранш икономическа политика. Човек с това име е попадал в надзорния съвет на държавния " Български ВиК Холдинг " до април тази година. Вторият му помощник ще го поучава в региона на районното развиване. Гюнай Хюсмен от ГЕРБ също се употребява от двама помощници в секторите стопанска система, човешки права и земеделие.

Сътрудник на депутата от ГЕРБ Евгения Алексиева в региона на младежките политики ще бъде синът на някогашния изпълнителен шеф на Българска национална телевизия Нидал Алгафари - Николай.

Джевдет Чакъров от Движение за права и свободи пък ще има двама съветници за областите опазване на здравето и медии, законодателство, околна среда и еврофондове.

С по двама сътрудници са и съпредседателите на " Демократична България " Христо Иванов и Атанас Анатасов. Иванов е избрал да има консултант по съгласуваност и връзка и по правна активност и културни политики. Атанасов пък е назначил сътрудници за обща координационна активност и връзки с обществеността. Нещатни съдрудници към този момент са си назначили и депутатите Тошко Йорданов от Има Такъв Народ,
Ивайло Мирчев от Демократична България, Крум Зарков от Българска социалистическа партия, Тома Биков и Росен Желязков от ГЕРБ и др.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР