Знаем, че кожата, е нашата естетична визитна картичка; че отразява вътрешното

...
Знаем, че кожата, е нашата естетична визитна картичка; че
отразява вътрешното
Коментари Харесай

Здраве и красота с козметиката на Руми

Знаем, че кожата, е нашата естетична визитна картичка; че отразява вътрешното ни положение и е най-големият орган в човешкото тяло. Но малцина си дават сметка по какъв начин кожата въздейства значително на здравето ни!  Когато използваме непроверена стандартна козметика, през кожата до кръвообращението ни минават субстанции, които оказват неподходящ ефект върху организма. Натуралната козметика, приготвена и приложена вярно, използва естествени съставки от природата, които са скъпи за кожата и са безвредни за организма.

Авторът на козметични артикули с марката Rumi Cosmetics основава своята линия за хубост, с цел да спести на дамите алтернативата сред това, което работи, и това, което е потребно. Руми сплотява и двете.

При приготвянето на продуктите Руми Илиева употребява редки и ценни съставки от целия свят, за които има клинични проучвания и доказано полезно деяние. 

Вдъхновена от природата и нейните лечебни растения, тя реализира козметика с най-високи концентрации на дейни съставки, редки и ценни първични материали, някои от които внася извънредно за козметичните си серии.

Еликсирът на младостта
на козметика Rumi ловко съчетава висококачествени натурални масла и екстракти за сложно повлияване проблемите на зрялата кожа. (Тя демонстрира признаци на стареене с съществуване на сухота, понижена издръжливост и разтегливост, провисване, поява на бръчки, пигментации и забележими капиляри.) Зрялата кожа има характерни потребности и се нуждае от по-интензивна грижа. В общия случай тези проблеми се следят при дами над 30-35 години, само че е допустимо да се проявят и по-рано заради неверен асортимент на козметика или други неподходящи външни фактори.


Невероятният маслен серум MARU обезпечава оптимална хидратация и антиоксидантна отбрана, регенерира кожните структури, заглажда релефа, изравнява тена, успокоява, освежава и изглажда бръчиците. Можете да използвате божествения балсам MARU като финален щрих от вечерния си разкрасяващ обред върху добре почистена и леко влажна кожа на лицето. Стоплете няколко капки сред дланите си и нежно нанесете по лицето и към очите, а остатъка - по шията и деколтето. Изчакайте 2-3 минути и попийте остатъчния продукт с горната част на ръката, с цел да се употребява всяка капка от този безценен балсам за млада, свежа, мека и сияйна кожа.

 До 8 октомври имате опцията да употребявате промокод rumi8 в уеб страницата rumi.bg, където с всеки закупен серум, получавате подарък репелент на марката „ е Лек “.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР