Златка Райкова не знае бройката на мъжете с които е

...
Златка Райкова не знае бройката на мъжете с които е
Коментари Харесай

ВИСША МАТЕМАТИКА: С колко мъже е правила sex Златка Райкова

Златка Райкова не знае броя на мъжете с които е спала. Плеймейтката не поми даже имената на левентите с които е имала спекулация за повече от една нощ. „ Те са толкоз доста, че тя им е изгубила началото ”, издадоха пред Lupa.bg осведомени с предишното на силиконовата русокоска.

Както уеб сайтът ни разкри преди време, пазарджиклийката е била най-оборотното момиче на съдения за търговия с дами Васил Телбизов. Още от 15-годишна Райкова е почнала да работи при сводника като момиче на повикване. Именно това взираше гримьорът Валентин Кулагин, когато я назова без боязън „ някогашна продажница “ в ефир, защото има и доказателства за това.

Силиконовата изкусителка обаче е икономисала истината за скандалното си минало на сегашния си обичан Карен. Пред него загатнала единствено за по-известните мъже и се лимитирала до смешната за нея численост – 10.

„ Спестила е над 150-200 мъже с които си е лягала. Само до преди да стане известна в риалити предаването „ Островът на изкушението ” бе предходна стотака ”, издадоха съграждани на Русата Златка.



Първият наследник на Златка е от Благой Георгиев 

В по-младите си години тя считала това всяка вечер да си ляга с друг мъж за нещо обикновено, едвам напоследък  стартира да се срами от предишното си, само че то не може да се промени. От съвсем година пазарджиклийката се кротна до младия паралия Карен, който е татко на втория й наследник, а след броени дни ще й стане и брачен партньор.

Моделката от години има репутацията на съдбовна жена, само че настойчиво криеше какъв брой тъкмо са мъжете, с които е била.

Да не забравяме от кое място потегли русото прелъщение, а точно от " Островът на изкушението ", където скандално съблазни един от обвързаните мъже. Двамата даже вършиха джиджи-биджи под завивките и до момента в който за него това бе краят на любовния му живот, за Златка бе едвам началото.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР