HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана Младенова и управителката на

...
HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана Младенова и управителката на
Коментари Харесай

Както Lupa.bg писа: Ето ги трите финалистки в Ергенът

HR експертът Надежда Вишева, стюардесата Йоана Младенова и шефката на заведение Магдалена Томова са трите дами, които не престават към финалната права на сантименталното премеждие „ Ергенът “. Зрителите следва да научат какво ще е крайното решението на Алек идната седмица в двата кулминационни епизода в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. Имената на трите финалистки станаха ясни след тазседмичните „ Церемонии на Розата “, на които предприемачът избра да се раздели със софтуерния инженер Надя Георгиева и студентката Валерия Дакова.

„ Алек, послушай сърцето си, само че и разсъдъка също. Благодаря ти за всичко! “, бяха последните думи на Надя на прощаване с Младенов. По време на Церемонията тя остана последна дружно с най-хубавата си другарка в имението – Йоана. Алек избра да даде последното си цвете на стюардесата, а Надя остана с празни ръце и трябваше да се раздели с сантименталната приказка вечно. „ Аз бях изцяло естествена и се държах като себе си. Просто очевидно не си допаднахме задоволително “, признава Надя пред Наум Шопов в следващия епизод на цифровата поредност „ След церемонията “, който може да гледате от тук.



Последната роза по време на вчерашната Церемония бе за Маги, а без цвете остана изкусителната Валерия. Въпреки че малко преди този момент на сантименталната им среща с Алек и двамата бяха на мнение, че посред им има „ страшна химия “, болката от мрачните мемоари, която преследваше студентката по време на целия ѝ престой в имението, в последна сметка се отрази и на връзките ѝ с Младенов. „ Трябваше първо да оправя предишното преди да мисля за бъдещето “, съобщи Валерия при раздялата си с Алек, а той, от своя страна, ѝ изясни, че е взел това решение, защото не я е почувствал задоволително поради неувереността ѝ: „ Аз мисля, че първо трябваше да помислиш за общото ни бъдеще преди да помислиш за твоето минало. Съжалявам, в случай че съм те объркал “.

В цифровото продължение на „ Ергенът “ – „ След церемонията “ – Валерия не скри пред Наум разочарованието си от пропуснатите шансове с Алек: „ Не съумях да изневеря на себе си, в случай че мога по този начин да го нарека. Не можах да се обясня в обич, тъй като просто не съм човек, който приказва за своите усеща и страсти. Аз ги показвам, не мога да ги скрия “. 

Тази седмица Алек бе подготвил специфични изненади за девойките, като ги води на вълнуващи завършения отвън стените на имението. Заедно те посетиха подслон за магарета, където дамите получиха специфичната привилегия да кръстят новоспасените там животинки. След ексцентричната групова среща, изпълнена с доста страсти, Младенов предложения Маги на самостоятелно усамотение. Двамата се любуваха на сантиментална вечеря под звездите, само че един натрапен посетител – магарето Марко – направи преживяването още по-магично.

На идващия ден Алек насочи забавна задача към дамите на своето сърце, като ги провокира да го открият с помощта само на компас и карта. Дамите потеглиха от имението с впечатляващ „ ергенобил “ в търсене на единствената вярна посока, а с отличните си шофьорски умения Надежда ги води към къмпинга, където предприемачът ги очакваше с неспокойствие, с цел да прекарат незабравима нощ под намерено небе. Смелото решение на Надежда да се измъкне от палатката на девойките и да се сгуши в обятията на Алек обаче провокира вълна от неодобрение измежду Йоана, Маги и Валерия.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР