По никакъв начин няма да упреквам Алек за неговото решение.

...
По никакъв начин няма да упреквам Алек за неговото решение.
Коментари Харесай

Ще простят ли Маги и Надежда на Алек?

" По никакъв метод няма да укорявам Алек за неговото решение. " Това съобщи Магдалена от " Ергенът пред водещия Наум. Тя показа, че когато е видяла него на финала на " Ергенът ", помислила, че той ще опише отново хубава легенда за любовта и розите, а след него ще пристигна и Алек. 

" Със сигурност не чаках да не се появи! Оглеждах се наляво, надясно, гледах очите на редакторите, с цел да се издаде някой, че това е смешка!

" Аз съм уверена, че и за него не е било елементарно! " - в това е безапелационна Маги.

Въпреки драматичния финал тя споделя, че е признателна и щастлива, че е усетила мощна страст още в първия миг, в който го е видяла. Ако не е било това мощно възприятие, е щяла да си тръгне.



Магдалена получи и розовата роза, което за нея е знак за споделеност. Точно това й дава убеденост да продължи в имението около девойките. 

" Аз треперех на всяка гала и бях супер неуверена в действителност. Но когато се усещам неуверена, най-вече се групирам. "

Малко преди този момент, след срещата на Алек с родителите на Маги, тя показа, че " Ако някой каже, че това е подправено, би трябвало да е вманиачен! "

Кои са били най-тежките й моменти в имението - гледайте във видеото. 

Надежда има свое пояснение за случилото се.
" Случи се непредвиденото - неприятно за мен! " - разяснява тя. 

Тя се е почуствала афектирана, че Алек не се е изправил пред тях, само че и демонстрира схващане, че и на него не му е било елементарно. 

" Бях като бомба със закъснител. Не знаех къде се намирам! "

 
 

"
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР