4 часа се оказаха недостатъчни за Тони Стораро да изпее

...
4 часа се оказаха недостатъчни за Тони Стораро да изпее
Коментари Харесай

Тони Стораро взриви Арена София с Лили Иванова

4 часа се оказаха незадоволителни за Тони Стораро да изпее всичките си шлагери. Повече от 250 минути без отмора Човека Глас се раздава онлайн в препълнената Арена София на своя юбилеен концерт „ 25 години на сцена “. До него неразделно бяха бендът на Таркан от Турция и Истанбулската филхармония, публиката подгря Аристос Константину, а с цел да го поддържат и да пеят дружно с него на сцената се качиха съвсем всички топ имена в попфолка: Десислава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова, както и синовете му - Фики и Емрах.



Истински възторг провокира появяването на Азис с дълъг шлейф над панталона за първи път много години след извеждането на женствения му облик от медийното пространство. Преди да излезе на сцената той поздрави Тони с прочувствено видео, а Стораро му върна жеста, като сподели за сътрудника си и другар, че е популярен артист. Двамата изпяха шлагера му „ Грешница “ и дуета, който стана известен в осъществяване на Стораро и Деси – „ Друг живот “.

В единствените 5 минути, когато Човека глас липсваше от сцената, с цел да се преоблече, публиката настръхна от фолклорните осъществявания на Фики, които също дълго ще се помнят от програмата на този величествен театър.

Преди гръцката част на концерта Стораро не пропусна да спомене, че има двама реализатори от Южната ни съседка, от които се е учил и на които постоянно се е възхищавал. Единият - Василис Карас, към този момент не е сред живите и Тони връчи на мениджъра му Стратос Гиатос възпоменателен плакет, като едвам сдържа сълзите си.

Другият преподавател - Зафирис Мелас, се качи на сцената, с цел да изпеят няколко песни, Стораро му целуна ръката, а публиката го извика на бис.



След три часа пеене Тони сподели, че се усеща отлично и може да продължи още толкоз, което никой в залата не подложи на подозрение, тъй като той се раздаваше като за последно. Толкова дълъг концерт, в който титулярният реализатор да не спре даже за къса отмора, е казус освен за границите на България. „ Това, което направи довечера, е история за попфолка и един урок за всички. Ще има в бъдеще такива концерти, ти направи първата крачка, ние сме след теб “ - сподели Галена, откакто подвигнаха публиката на крайници с техния цялостен шлагер „ Шефката “.

„ Гордея се с теб, ти правиш нещо велико и не да го правиш един път на 25 години, а всяка година “, пък му пожела Алисия.

Почти на финала на вечерта, в която имаше доста въодушевление и бързи песни, само че доминираха баладите, звездата изпя „ Сине мой “, а до него без никакво терзание застана внукът му Тони младши, на който от в този момент му проличава, че ще поеме по стъпките на татко си и на дядо си.

Една от огромните изненади на юбилея беше писмо и букет от Лили Иванова, която беше дала разрешението си Тони да извърши песента й „ За тебе бях “, а със Софи Маринова изпяха и „ Ветрове “. „ Най-голямото нещо, което ми се случва в живота, е да бъда поздравен от Голямата Лили Иванова. Благодаря ти, Лили! Обичам те! “, сподели Стораро.



Това необикновено прекарване за 15-те хиляди присъстващи приключи с още две песни-емблеми за нас, българите – „ Кой уши байряка “, по време на която се изви дълго хоро, и „ Моя страна, моя България “. „ Искам да благодаря на целия български народ, че направихте моя празник толкоз специфичен и толкоз хубав! Прекланям се пред вас! “, сподели на финала Човека глас.

Снимки: Милена Луканова, Георги Малев

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР