Златка обаче има съмнения, че е бременна. Тя получи от

...
Златка обаче има съмнения, че е бременна. Тя получи от
Коментари Харесай

Никой Не Трябваше Да Разбере! Ето Какво Крият Златка Райкова И Благой Георгиев!

Златка обаче има подозрения, че е бременна. Тя получи от Големия брат това, което е поискала, с цел да удостовери новината, че с Благой чакат първото си общо дете. Райкова бе помолила за проби за бременност, защото менструацията на плеймейтката закъснява с четири дни. Тя очевидно се беше тормозила до момента в който чакаше обещаното й от Големия брат.

На всезнание Биг Брадър разгласи, че чаканата доставка към този момент е в изповедалнята, в живото включване от Къщата. Взимайки двата теста за бременност, Златка даже се разплака от неспокойствие. И до момента в който всички я подканяха, Райкова се запъти към тоалетната, с цел да направи дълго чаканите проби, с цел да разбере дали ще подари Благой с дете след девет месеца. Никита, Албена и Джулиана се притекоха да оказват помощ със препоръки на очевидно разчувстваната плеймейтка.

Вълнението обаче попречи на Златка и тя „ унищожи “ един от дадените й проби. Плеймейтката реши, че всичко е от терзание, само че съквартирантките й съумяха да я разубедят и да я накарат да направи и втория.

Докато чакаха Райкова да направи втория тест за бременност, съквартирантите започнаха да се майтапят с бъдещите родители за това, по какъв начин ще възпитават детето си. Цецо Андреев даже направи проява онлайн пред всички в хола, написа " разкрития ". Това развесели освен съквартирантите, само че и Благой и Златка, които бяха много напрегнати от неизвестността и дългото очакване.

Бременна ли е Райкова от своя обичан или проблемите с цикъла й са от напрежението в Къщата, следва да разберем в някой от идващите епизоди на риалити формата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР