Пловдивчанка се възмути от отношението, което има магазин за техника

...
</TD
>Пловдивчанка се възмути от отношението, което има магазин за техника
Коментари Харесай

Пловдивчанка даде много пари за iPhone 13 на сина си, но после се ядоса

Пловдивчанка се възмути от отношението, което има магазин за техника в Пловдив към клиентите си и цялостната политика на обслужването им, видя Plovdiv24.bg във Facebook групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ". Публикуваме мнението на дамата без редакторска интервенция:

" Реших да взема на сина ми iPhone 13, на погашение на 6 вноски, без лихви.

Към 4-тия месец детето почна да се оплаква, че телефонът зацикля на филмчета в " Ютюб " и не върви както би трябвало. И преди се беше оплаквал, само че последователно повдигах проекта му на мобилни данни, тъй че беше към този момент стигнал безкрайни данни и нямаше по какъв начин да е от връзката. Отидохме при оператора и те споделиха,че казусът не е от тях, а от апарата.Отиваме в " Емаг " - откакто ни връщаха няколко пъти при оператора и ни изгубиха няколко дни, съгласиха се да го пратят на сервиз. Сервизът бил в Румъния, пък от там го плащали в Чехия и така нататък

Викам им: " Не ме интересува къде ви е сервизът. Дайте ми за 1500 лева нещо, което да работи - това не са малко пари ". Хън,мън - пратиха го.

След 16 дни този телефон се връща. Становището в бележката: Направен е ъпгрейд на софтуера. Добре - виждам - най-малко горе на екрана се е появила информацията, какъв брой G антена и други знаци, тъй като и тях ги нямаше.

Но у нас дребният отново го опитва - отново върти на филмчета и зацикля. След един ден отново им го връщам за корекция и отново го изпращат на сервиз. И им споделям: " Не ми губете времето. Просто ми дайте работещ телефон или ми върнете парите. "

Не можело!!? Значи да вземат 1500 лв. могат, само че нищо в подмяна не могат да дадат.

Питам ги: " Ако отново не го поправите, какво следва? "

Седи един там и чупи ръце.

Вчера получих известие, че телефонаът се е върнал от корекция и мнението е, че сервизът не е открил проблем. Какво да върша? Какво бихте ме посъветвали? "

Потребителите на мрежата незабавно започнаха да разясняват дадената обстановка:

" Не си купувайте телефони по-умни от вас, с цел да не задавате глупави въпроси. "

" 1. Няма значение какъв брой интернет има синът Ви, дали е 5GB или безконечен, значимо е на каква скорост е.

2. Мога да подсигурявам, че това не е проблем от телефона, няма с какво да има проблем, с цел да му “зациклят клиповете ", в случай че имаше проблем с антената, то нямаше да може и да приказва по него.

3. Не знам какво очаквате от чиновниците, като им кажете “зациклят му клипчетата ", да ви дадът нов? Несериозно е.

4. Дали е платен от Емаг, Техномаркет и така нататък, казусът ви е лекомислен и е едно от двете неща - или се получава, тъй че в стаята му няма прекрасен обсег, или интернет доставчикът има проблем "

" Дефектна стока на всички места може да се срещне. Много артикули имаме закупени от " Емаг ", не е имало проблем. Доколкото съм осведомена, би трябвало три пъти да влезе в сервиз за еднакъв проблем, с цел да стане дума за връщане на пари. "

" Защита на потребителите. Жалба "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР