В Берлин полицията не позволи маршът на Безсмъртния полк“ да

...
В Берлин полицията не позволи маршът на Безсмъртния полк“ да
Коментари Харесай

Полицията в Берлин не позволи на “Безсмъртния полк” да премине в единен строй

В Берлин полицията не разреши маршът на „ Безсмъртния полк “ да премине в един строй, позволявайки на групи от по 10 души да се приближат до Мемориала на починалите руски бойци в “Тиргартен ”, оповестява сътрудник на РИА Новости от мястото на събитието.

Тази година участниците в събитието се събраха близо до мемориала, защото пътят от Бранденбургската врата беше блокиран. Служителите на реда ги позволиха до мястото настроя през стеснен проход, където хората бяха тествани за съществуване на неразрешена символика.

На фона на възбраната за носене на съветска и руска символика хората носеха портрети на своите предшественици, балони в цветовете на знамето на Победата и флагове на съветски градове.

Въпреки това мнозина трябваше да запечатат георгиевските ленти върху портретите на своите воюващи родственици с маскираща лента, до момента в който други ги криеха в юмруците си.

Освен това полицията блокира няколко прохода, не позволявайки на всички да се включат в шествието на Безсмъртния полк. В резултат на това жителите на немската столица трябваше да прекарат цветя през оградите с молба да ги положат на паметника.

Провокаторите с украински флагове, които се събраха на мемориала в Тиргартен, се пробваха да попречат на това, само че бяха отблъснати от силите за сигурност.

Тази година полицията в Берлин още веднъж забрани на 8 и 9 май носенето на руски и съветски знаци, георгиевски лентички на руските монументи и наоколо до тях, както и носенето на военни униформи, пеенето и осъществяването на военни маршове и песни. Освен това проявлението на знаците Z и V е неразрешено.

Наскоро прессекретарят на Министерство на външните работи на РФ Мария Захарова заяви, че немските управляващи въпреки всичко са разрешили потреблението на цветовете на съветското знаме и георгиевската лента, само че единствено като детайли в дизайна на венци и букети за полагане на монументи. Дипломатът назова това решение осквернение и прикани да се спре пренаписването на историята.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10644 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед25154Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед35679Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед16322Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед15496Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77799Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76773„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76586В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Нако Стефанов, драм </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР