Здравейте отново, дами! Тъй като проявихте голям интерес към всички

...
Здравейте отново, дами! Тъй като проявихте голям интерес към всички
Коментари Харесай

За „Капките“ и хората: ето как мъжът с чувство за хумор превъзхожда всички останали

Здравейте още веднъж, дами!

Тъй като проявихте огромен интерес към всички наши материали, свързани с предаването „ Като две капки вода “, взехме решение да създадем специфична седмична графа – „ За „ Капките “ и хората “, в която да обсъждаме освен представянето на звездите, само че и скъпите уроци, които можем да научим от тях и да използван в личното си всекидневие.

Тук може да си извършите нашия занимателен

Започваме с единствения и неповторими Краси Радков, който безспорно е измежду най-колоритните облици този сезон. С неспокойствие чакахме да му се падне облик, който да разкрие целия му капацитет, а този миг не закъсня – още във втория епизод на шоуто му се падна Бионсе и шлагера „ Single Ladies “. Можете да гледате представянето му във видеото горе.

„ В това шоу има сложни задания. А от време на време напряко невъзможни задания. Тази беше от тях. Свалям шапка на професионализма ти. Можеше да преиграеш облика, само че ти се остаряла да направиш Бионсе. В това шоу печелят хората, които одобряват съществено дилемите “, показа Маги Халваджиян след осъществяването.

Съгласни сме! И бихме добавили: „ Не единствено в шоуто, само че и в живота печелят хората, които одобряват съществено дилемите, само че и знаят по кое време да не се взимат толкоз насериозно! “

Да, ние считаме, че точно Краси Радков е представител на тази рядка порода мъже. И в този ред на мисли, ето четири прелестни неща, които се случват, когато отворим сърцето си за тях:
 4 страхотни неща, с които мъжът с възприятие за комизъм превъзхожда всички останали  4 страхотни неща, с които мъжът с възприятие за комизъм превъзхожда всички останали  4 страхотни неща, с които мъжът с възприятие за комизъм превъзхожда всички останали  4 страхотни неща, с които мъжът с възприятие за комизъм превъзхожда всички останали
Между другото, не че желаеме да опонираме на журито в най-хубавото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “, само че просто осъществяванията този понеделник бяха толкоз положителни, че и вие не може да отречете – несъмнено спечелилият трябваше да бъде повече от един:


 Вълнуващи и занимателни превъплъщения във втори епизод на „ Като две капки вода “ 2022  Вълнуващи и занимателни превъплъщения във втори епизод на „ Като две капки вода “ 2022  Вълнуващи и занимателни превъплъщения във втори епизод на „ Като две капки вода “ 2022  Вълнуващи и занимателни превъплъщения във втори епизод на „ Като две капки вода “ 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР