Здравейте,мили хора! Аз съм една от многото,които не са си представяли,че

...
Здравейте,мили хора!
Аз съм една от многото,които не са си представяли,че
Коментари Харесай

Струваше ми скъпо да разбера: Магия за смърт, или каквато и да била друга, може да се премахва само от самото семейство, за което е предназначена

Здравейте,мили хора!
Аз съм една от многото,които не са си представяли,че ще пишат в този прелестен уебсайт и ще имат потребност от вашата помощ.
Но по този начин или другояче и това се случи.
Ще се постарая да бъда оптимално съответна и да не ви отекчавам с непотребни детайлности.
Историята е следната…

Преди 3 години считам или смятах(вече не знам),че съм намерила мъжа на живота си.И освен мъжа,а своята половина. Половинката,която всеки търси.Смело мога да кажа,че всичко беше като в приказките.
Но…какво се случи и то с помощта на моето тотално незнание. От дума на дума разбирам, че в неговото семейство е била направена магия за гибел и това е реалност. Баща му умира скоропостижно, в случай,че индивида цялостен живот си е бил здрав,водил е извънредно здравословен метод на живот.Човека си отива безусловно за дни.С останалата част от фамилията се случват един куп неприятности.И всичко това се случва 5-6 години преди да се срещна с индивида.

Разбирайки за всичко това,аз като една самонадеяна госпожица вземам решение,че имам смелостта и куража да намеря магията,да я унищожа,смятайки,че с тези мои дейности и позитивната сила,която влагам нещата ще се оправят.
Е да,ама не.Майка ми и моя човек ме предупреждаваха,да не се занимавам с тези неща.Казваха,че е рисково,че не съм аз индивида,който би трябвало да се захваща.Между другото единствено за инфо да споделя.Магия за гибел, или каквато и да била друга може да се отстранява единствено от самото семейство, за което е предопределена. Всеки различен,който се захване рискува цялата негативна сила, заложена в магията да падне върху него.Така стана с мен.

Беше ни казано на мен и индивида,къде да търсим.Аз първоначално доста не имах вяра,че нещо въобще ще намерим.Точните думи на дамата,която ни сподели бяха: „ До дърво,до пътека „.В двора на индивида тръгнахме да ровим към дърветата,които бяха много.Вече беше почнало да се здрачава,ние нищо не намерихме.И в действителност съвсем се бяхме отказали и взехме решение,че дамата ни е излъгала.Прибирайки се до входа забелязах едно не доста огромно дръвче.Около него имаше шума.И споделих: „ Дай да пробваме и тука и в случай че нищо не стане се отхвърляме. „ Разровихме и какво мислите намерихме.Нещо наподобяващо на папирус.Нещо обгърнато с гадни черни конци,прилежно обгърнато,в найлони,а в найлоните нарихме омотани конци с нещо гадно черно непоносимо.

Зарадвахме се че сме го разкрили.Отидохме до реката и го хвърлихме,както ни беше казано.
Но истината,е че насладата ни беше краткотрайна.Буквално дни откакто намерихме въпросната гнусота започнаха проблемите един след различен.Предполагам знаете,че човек попаднал под въздействието на черна магия,просто се преобразява.Той е всичко друго само че не и себе си.Така стана и с нас,без да се усетим.И по този начин две години.В следствие разбрахме,че просто не е трябвало аз да се занимавам с това.
Проблемите в действителност станаха доста,с индивида се чувствахме като в обаян кръг.

Наскоро неиздържахме и се разделихме най-малко за известно време,просто с цел да вземем въздух.
Въпроса ми към вас,мили хора е:Знете ли метод за филтриране и дефинитивно унищожаване на съсредоточената негативна сила.И аз,която не беше моя работа да се занимавам,какво би трябвало да направя?Вече знам,че това беше неточност,но по какъв начин да поправя стореното?Онази гнусота към този момент я няма,ние я унищожихме,но по какъв начин да се пречистя,и него по какъв начин да го пречистя?
Аз и той се обичаме,и в този момент след всичко претърпяно желаеме да намерим излаз и да се спасим.

Но по какъв начин???Знам,че би трябвало 40 дни да чет Киприяновата молитва и ше го направя.Има ли друго,което да сторим.Ние желаеме да сме дружно,искаме да си имаме детенце.
Може би би трябвало да загатна,че всичко до тук написано той го знае,наясно е със обстановката.Но той се усеща тъкмо толкоз безпомощен,точно толкоз в капан,колкото и аз.
Моля ви,помогнете ни да се отървем веднаж вечно от тази дяволска история.
Благодаря авансово на всички!!!
Инфо: Розали

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР