Най-малката и най-влиятелна планета на Слънчевата система става ретроградна на

...
Най-малката и най-влиятелна планета на Слънчевата система става ретроградна на
Коментари Харесай

Какъв е планът на ретроградния Плутон? Вижте съдбовните промени, които носи от 1 май до 12 октомври

Най-малката и най-влиятелна планета на Слънчевата система става ретроградна на 1 май, сигнализирайки за интервал на връщане към това, което е било от голяма важност за вас през януари 2024 година Плутон в астрологията се смята за точка на използване на оптимални старания и нормално дава най-сериозни и интензивни натоварвания на бранша на хороскопа, през който се движи.

Но от 1 май до 12 октомври Плутон ще работи през цели два знака, защото напуща Водолей и се връща в Козирог, а по-късно назад. Темата за трансформирането на два дома в наталната карта става настояща за всеки човек, тъй че ще би трябвало да положите доста старания - Плутон подчинява целия хороскоп и живот в услуга на своя пренос, отбелязва астрологът Юлия Лифанова.

Какъв е проектът на ретроградния Плутон?

От 1 май до 3 септемвр и Плутон ще премине през Водолей, принуждавайки ни да обърнем внимание на персоналните си проекти за бъдещето, на упоритостите и децата . Най-важната задача на назадничав Плутон ще бъде да проучва нашата среда - ще прецените с коя част от вашите другари, съученици, сътрудници и други близки от обкръжението ви да продължите да поддържате връзка отсега нататък, и с кои да прекратите взаимоотношенията. За мнозина ще бъде настоящо решението да се реалокират или да се върнат в родината си, до момента в който други ще би трябвало да върнат в живота си другари от предишното, с цел да преминат към нов стадий от живота.

Този пренос ще засегне най-вече представителите на зодиите Лъв, Скорпион, Телец и Водоле й, тъй като Плутон ще се върне към въпросите за местопребиваване, връзки и месторабота. За Лъвовете да вземем за пример е доста значимо да се върнат към предходна връзка или да премислят цялостното си схващане за съразмерен съюз.

Що се отнася до останалите знаци, Плутон ще даде опция за развиване на бизнес в платформи за онлайн търговия, защото през юни ще влезе в милионерския аспект с Юпитер сред знаците Близнаци и Водолей. Това е най-хубавият интервал за блогъри, пазари и дребни онлайн магазини. Ще има огромен стопански пробив за тези браншове, евентуално с помощта на стопански промени.

Но от 3 септември до 30 ноември ще премине през Козирог, само че ретроградността ще завърши до 12 октомври и до тази дата ще бъде „ по-лесно “. Изводът е, че през този интервал Плутон ще прекрои кариерите, както и гражданските статуси и даже задачите в живота на мнозина.

Знакът Козирог дава отговор за нашите цели и когато Плутон минава през него, това ни принуждава да погледнем по друг метод на задачата и задачата ни в живота. За доста хора есента ще бъде времето на съкращения и прекосяване към по-престижни позиции. Но за тези, които не са фокусирани върху израстване в кариерата, този интервал ще донесе промени в фамилните каузи - разводи и регистрации на бракове, както и промени в брачните контракти.

Конфликтът сред Марс и Плутон ще изостри фамилните връзки

Най-трудното събитие през ретроградния интервал на Плутон ще бъде опозицията му с Марс в знака Рак. Точните дати, на които ще се вземат решения за разводи, раздели и уволнения , са 2, 3 и 4 ноември . Възможно е утежняването да стартира при Пълнолунието в Овен на 17 октомври, когато в небето ще се образува Големият кръст. Т ова ще бъде най-трудният интервал откъм съдбовни събития за знаците Везни, Козирог, Овен и Рак, както и Лъв и Скорпион.

Именно от 17 октомври до 4 ноември Вселената ще ви принуди да вземате бързи решения , само че до 12 октомври Плутон към този момент няма да бъде назадничав. Това значи, че до тази дата всичко ще стане ясно и до 4 ноември решенията, които ще вземем, ще бъдат разумни, разбираеми и премислени.

Какво може да се случи от 17 октомври до 4 ноември?

Плутон и Марс ще бъдат в спор в знаците Козирог и Рак, което значи, че фамилните връзки и брачните контракти ще бъдат преразгледани. Случаите могат да доведат до решения за бракоразвод, делене на имущество или промени в поданството заради неочаквана смяна на местожителството.

Този интервал ще бъде извънредно сложен за знаците Овен и Скорпион, Рак и Козирог, защото шефовете на тези знаци ще бъдат във „ война “. Ще би трябвало да имате самообладание и храброст, с цел да се справите с това, което от години се пробвате да скриете „ под килима “. Особено мъчно ще бъде за дамите, защото Марс ще усили конфликтността и емоционалността, вследствие на което в доста бракове ще възникне поредност от комплицирани разговори, когато сълзите и крясъците ще станат норма, написа woman.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР