Експертът на Sky Sports Гари Невил почувства, че служителите в

...
Експертът на Sky Sports Гари Невил почувства, че служителите в
Коментари Харесай

Гари Невил предлага присъда, след като феновете на Тотнъм напуснаха бесни заради спора с Арсенал

Експертът на Sky Sports Гари Невил почувства, че чиновниците в дербито на Северен Лондон са били прави да не дадат дузпа на Тотнъм моменти преди Букайо Сака да вкара два гола на Арсенал.

Екипът на Анж Постекоглу видя две тъжби, отхвърлени бързо една след друга. Първо, Деян Кулусевски се претърколи с Леандро Тросард в огромно внимание, а по-късно Джеймс Мадисън падна на земята след предизвикателство с Деклан Райс.

Нито един от двамата не беше счетен за заслужен за прецизен удар от рефера Майкъл Оливър. Дори по-лошо, до момента в който домакините към момента апелираха фаул против Мадисън, Арсенал падна в другия край и вкара гол посредством британския нападател Сака.

Арсенал вкара трети гол преди полувремето, като Кай Хаверц означи с глава Оризов ъгъл. Големите недоволства на Спърс бяха за двете дузпи, само че Невил нямаше нищо от това.

" Феновете на Тотнъм са гневни, само че те не бяха дузпи за мен от другата страна ", сподели Невил. Той обаче сподели, че дузпата, отсъдена през второто полувреме за фау...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР