Звездата на Strictly Come Dancing Даян Бъсуел побърка феновете със

...
Звездата на Strictly Come Dancing Даян Бъсуел побърка феновете със
Коментари Харесай

Феновете на BBC Strictly Come Dancing полудяха, докато Даян Бъсуел споделя сватбено видео с Джо Съг

Звездата на Strictly Come Dancing Даян Бъсуел побърка почитателите със фотография, която в началото изглеждаше, че демонстрира сватбения й ден с приятеля Джо Съг.

34-годишната професионална танцьорка показа фотография, на която театралничи в плувен басейн с YouTuber Джо, който срещна, когато си партнираха в танцовото съревнование на BBC през 2018 година, след което трансферира фотографията за с цел да разкрие, че двойката наподобява се радва на благополучен брачен ден, който се оказа генериран от AI миг.

Снимката накара почитателите да създадат двоен кадър, до момента в който се любуваха на атмосферата от 80-те години, придадена от фотографията, като някои споделиха, че двойката наподобява доста на Скот и Шарлийн в „ Съседи “, които бяха фамозно изиграни от Джейсън Донован и Кайли Миноуг.

Вместо непокътнатата си алена коса, Даян е изобразена с руса коса с дантелена панделка, която Джо има доста кестенява коса, до момента в който носи черен костюм и кремава вратовръзка на подправената фотография. Даян реши, че изображението е занимателно, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР