Джими Дън, един от архитектите зад зашеметяващия обрат на PGA

...
Джими Дън, един от архитектите зад зашеметяващия обрат на PGA
Коментари Харесай

Джими Дън подава оставка от борда на PGA Tour. Той смята, че неговият принос вече не е необходим

Джими Дън, един от архитектите зад зашеметяващия поврат на PGA Tour за подписване на договорка със саудитските поддръжници на LIV Golf, ненадейно подаде оставка в понеделник от борда на PGA Tour с писмо който изрази отчаяние от неналичието на прогрес, който към този момент не включва неговия принос.

Дън, мощен брокер на Уолстрийт и в голф средите, не беше включен в новия „ подкомитет по транзакциите “ на PGA Tour Enterprise, който ще ще води директните договаряния с Фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия.

Дън и Ед Херлихи, юрист, профилиран в сливания и придобивания и ръководител на PGA Tour Inc., бяха тези, на които комисарят на PGA Tour Джей Монахан разчиташе когато за първи път се срещна с Ясир Ал-Румаян, шеф на PIF, което докара до съглашението от 6 юни.

Незабавният резултат от договорката беше завършек на антитръстовите правосъдни каузи, които нито една от страните не искаше и към този момент бяха коствали на PGA Турне в региона на $50 милиона. Оттогава турнето докара Strategic Spo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР