Завоят на смъртта. Така наричат от вчера мястото на входа

...
Завоят на смъртта. Така наричат от вчера мястото на входа
Коментари Харесай

ЖИТЕЛИТЕ НА СВОГЕ ПРОПИЩЯХА: Причината за инцидента е пътната настилка, автобусът е полетят от Завоя на смъртта, катастрофите там са ежедневие

Завоят на гибелта. Така назовават от през вчерашния ден мястото на входа на Своге, където рейс удари две коли а по-късно излетя от пътя.

В резултат от случая починаха 16 души.

Месни поданици описаха пред Агенция ПИК, че жестокото меле е станало на място, където злополуките са всекидневие. Те са безапелационни, че повода за вчерашната покруса е несъответствуващата пътна настилка.

"Точно във въпросния сектор от 150-200 метра е комплициран несъответствуващ асфалт. Там даже в изсъхнало време стават голям брой произшествия, да не приказваме при проливен дъжд ", описват жителки на Своге.

Само преди месец на същото място се завърта цистерна, за благополучие няма потърпевши.

"Месните знаем, че това място е рисково и минаваме доста деликатно, само че останалите пътуващи нямат визия за него ", допълват свогенци. Те са безапелационни, че би трябвало да се вземат незабавно ограничения и мястото да се обезопаси, тъй като случаите ще не престават.

"По пътя сред Нови Искър и Своге има доста рискови завои, множеството от тях с противоположни виражи. На места асфалта не е подобаващ и почтено колите нямат сцепление ", описват още жителите на Своге,

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР