Затлъстяването е световен проблем, който засяга огромна част от хората.

...
Затлъстяването е световен проблем, който засяга огромна част от хората.
Коментари Харесай

Ина Гаярди разкри тайната на идеалните мерки и се оказва, че всичко е доста простичко

Затлъстяването е международен проблем, който визира голяма част от хората. В България консумираме от ден на ден нездравословни храни, само че за жалост все по-често разбираме от новините за сякаш здравословни артикули, които са цялостни с пестициди и други не доста потребни за тялото неща.

Има и друга истина обаче - ниската и много лимитирана просвета на доста нашенци, пазаруващи и готвещи нездравословно. Пържената храна, газираните питиета, използването на всевъзможен тип цигари и алкохол, са единствено част от общата картина засилваща стареенето и подхранваща заболяванията. 

Виж още: Стриптийз или просто присъединяване? Появи се скандално видео с Гери-Никол

Ина Гаярди е несъмнено едно от девойките, които не спадат към тази част от обществото. Половинката на Венелин Кондаков показа в Instagram, че нейната загадка за добра фигурна не е супер строга и специфична. Важни са няколко неща - постоянна физическа интензивност, както и изчистено от боклучава храна меню.

" Не употребявам пържени и други нездравословни храни, също така упражнявам доста ", споделя Ина. Певицата сподели, че закуската ѝ включва омлет и кафе, по-късно продължава с някакъв тип месо, в това число риба, както и салата. Важно е в такава диета да бъдат включвани и въглехидрати, които може да си набавите от ориз, сладостен или елементарен картоф. Важно е по какъв начин се подготвят, както и грамажите на храната. Сладкото е изцяло изключено, само че може да си вършиме един ден в седмицата, в който да си позволивате обичаната храна, само че в умерени количества.

Виж още: Истината лъсна! Пиленцето от Монако със свиреп срам в Instagram 

Ако нямате време или финансова опция за фитнес, то постоянно може да увеличите крачките, както и да започнете домашни тренировки. Резултатите няма да бъдат бързи и в двата случая, само че здравето е преди всичко.

Изображение: https://www.instagram.com/inagayardi/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР