Затихващият отскок на биткойна всява предпазливост относно перспективите му. Токенът

...
Затихващият отскок на биткойна всява предпазливост относно перспективите му. Токенът
Коментари Харесай

Биткойн опциите рисуват още по-мрачна картина за цената на токена

Затихващият отскок на биткойна всява нерешителност по отношение на вероятностите му. Токенът е изгубил към 5% за два дни, отстъпвайки още повече от равнището от 30 000 $ и допринасяйки за 50 милиарда $ спад в общата стойност на крипто пазара, написа " Блумбърг ".
Прочетете още
Скокът на биткойна от началото на годината, който доближи 84% в средата на април, към този момент се охлади до 67%.

Най-високите условни стойности за контракти за биткойн варианти, изтичащи от май до септември, в този момент сочат ценови диапазон от 22 000 до 32 000 $, до момента в който таванът беше към 38 000 до 40 000 $ преди седмица, демонстрират данните на Deribit.

Най-големият дигитален актив се търгуваше на равнище от 27 585 $ към 8:30 сутринта във вторник в Лондон. По-малките токени като Ether и Solana също регистрират относително слаби придвижвания.

Освен по-внимателната вероятност на пазара на варианти, последните съмнения в цената на биткойн наблюдават модел на главата и раменете. За някои механически анализатори това усилва риска от по-нататъшно отдръпване на токена.

Биткойнът беше подложен на напън, откакто поредност от транзакции, включващи мем токени в неговата мрежа, като Pepe, провокира скок в тапите и таксите за транзакции. Скокът в разноските накара крипто борсата Binance краткотрайно да спре тегленията на биткойн, което подкопава настроенията.

Данните за блокчейн демонстрират, че чакащите транзакции в биткойн мрежата остават над 400 000. Средната такса за транзакция скочи до съвсем $31 в понеделник от 60 американски цента при започване на 2023 година, съгласно CryptoQuant.

„ За да може световната капитализация на крипто пазара да се увеличи съществено, тези мем монети не могат да притеглят толкоз доста внимание “, сподели Едуард Моя, старши пазарен анализатор в Oanda Corp.

Несигурната вероятност за лихвените проценти също може да натрупа неустойчивост на криптовалутите, до момента в който търговците се пробват да преценяват дали настройките на политиката ще останат строги за битка с инфлацията или ще бъдат разхлабени в резултат на проблемите в банковия бранш.

Биткойнът отчасти се възвърне от срутва си през предходната година, който способства за срутва на борсата FTX, само че остава с към 41 000 $ по-нисък от върха си през 2021 година от близо 69 000 $.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР