Защо не? В края на краищата той е един от

...
Защо не? В края на краищата той е един от
Коментари Харесай

Каракачанов: Не е нормално България да подкрепя Северна Македония, а те да ни забиват нож в гърба

Защо не? В края на краищата той е един от дребното политици в Македония, които не са употребявали груби мнения против България. Така вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността отговори на въпрос дали би нарекъл Зоран Заев "приятел ". Той сподели, че познава деянията на настоящия министър председател на Северна Македония и преди политическата му кариера.

Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността сподели пред бТВ, че България е предупреждавала от дълго време западната ни съседка да извърши Договора за добросъседство. Той е безапелационен, че нашата страна постоянно се е отнасяла с положително към Северна Македония.

"Винаги, когато България прави нещо положително, не се е чуло даже едно "Благодаря ", означи той.

"Когато България каже: "Извинявайте, но не е обикновено ние да ви поддържаме, а вие да се държите по този начин, те надигат писък. България да ги поддържа, а те да ни забиват нож в гърба! Извинявайте, министър Захариева се скъса да обикаля и да пропагандира, а тяхната дипломация зад тила ни обикаляше и ни злепоставяше ", настоя Каракачанов.

По мотив бактисвам, в който протестиращи желаеха да щурмуват централата на Вътрешна македонска революционна организация, той сподели, че персонално е позвънил на полицията, която се е отзовала.

"Ангел Джамбазки не е хвърлял пиратки. В момента, в който Ангел пуска маркуча, тълпата се пръска. Но до тогава е строшен прозореца в централата. Ангел Джамбазки е доброволец във ВМА от 21 дни. Някой избират да го изкарат неприятен. Не е гамен. Той е положително момче, което оказва помощ на хората, само че пази благосъстоятелност на партията, на която е зам.-председател. Вътрешна македонска революционна организация не е певческо сдружение, в случай че някой ни нападне, отговаряме. Някои от тези мирни хора бяха очевидно пияни! ", разяснява случая Каракачанов.

Според вицепремиера е подозрително и това, че някои от протестиращите са отишли да нападат централата на Вътрешна македонска революционна организация ден преди България да разгласи позицията си за Северна Македония. Каракачанов сподели, че не инцидентно стачкуващи са носели петолъчки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР