Защитникът на ЦСКА - София Енес Махмутович сподели мнението си

...
Защитникът на ЦСКА - София Енес Махмутович сподели мнението си
Коментари Харесай

Енес Махмутович: За мен е важно, че играя все повече

Защитникът на ЦСКА - София Енес Махмутович показа мнението си след края на дуела против Ботев (Враца), извоюван от неговия тим с 5:1. Бранителят на " алените " съобщи, че е щастлив от това, че получава от ден на ден игрови минути.

" Липсваше ни малко централизация, на няколко пъти се подхлъзвахме. Така е във футбола - когато губиш централизация, от време на време те санкционират. Голяма група от играчите сме, всеки би трябвало да се потвърждава. За мен е значимо, че играя от ден на ден.
 ЦСКА - София громи за завършек на постоянния сезон, Назон заби хеттрик ЦСКА - София громи за завършек на постоянния сезон, Назон заби хеттрик
Трябва да се фокусираме върху всеки идващ мач. В момента мислим единствено за дуела с Черно море. Не мислим за това, което е било. Имаме една седмица да се концентрираме за мача идващия понеделник ", съобщи люксембургският футболист.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР