Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър похвали съотборника си Едерсон

...
Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър похвали съотборника си Едерсон
Коментари Харесай

Кайл Уокър: Едерсон ни задържа в мача

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър похвали съотборника си Едерсон за мощните му изяви против Наполи, които разрешиха на " жителите " да завоюват трета поредна победа в груповата фаза на Шампионската лига. Воденият от Пеп Гуардиола отбор се наложи с 2:1, а Едерсон отрази дузпа през първата част.

Домакините поведоха с 2:0 до 13-ата минута с голове на Рахийм Стърлинг и Габриел Жезус, само че последователно Наполи заигра по-добре и получи правото да извърши дузпа в 38-мата минута за нарушаване на Уокър.

Едерсон обаче избави изстрела на Дрийс Мертенс. " Мисля, че всички в тима демонстрираха темперамент. Едерсон ни остави в мача и всички би трябвало да му благодарим ", съобщи британският национал след срещата.

" Бяхме наясно, че през второто полувреме Наполи ще ни натисне, защото изоставаха с два гола. Това обаче не ни изненада, а Едерсон се оправи чудесно ", сподели още Уокър.

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола похвали гостите от Наполи за представянето. " Наполи има страховит тим и чаках да играят по метода, по който го сториха. Те са един от най-хубавите тимове, които съм срещал като треньор, тъй че сега съм доста, доста благополучен, че ги победихме. Наполи е един от най-силните отбори в Европа и трябваше да се представим необикновено, с цел да ги победим, което доста ме радва ", сподели Гуардиола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР