Защитникът на Лудогорец Антон Недялков даде мнението си за равенството

...
Защитникът на Лудогорец Антон Недялков даде мнението си за равенството
Коментари Харесай

Недялков: Играхме по-бавно с топката, Кешеру ни липсва

Защитникът на Лудогорец Антон Недялков даде мнението си за равенството 0:0 против Мура в мач от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. Капитанът на " орлите " съобщи, че Клаудиу Кешеру доста липсва на тима.

" Не се представихме на нужното равнище. Играхме по-бавно с топката. Мура стоят плътно и това за тях беше идеално, по тази причина на моменти не се получаваше. Трябва да играем бързо и умерено. Да използваме повече фланговете. Когато играем през средата, те чакат и се възползват от контраатаките, за които би трябвало да внимаваме. Когато Лудогорец се пробва да играе бърз и атакуващ футбол, несъмнено, се опитваме да пазим и чиста мрежа. Надявам се, че идващият мач ще изглеждаме по-добре и ще продължим в третия кръг. Трябва да сме по-спокойни в предни позиции, само че в това време да се играем бързо, тъй като те стоят много гъсто в задни позиции ", съобщи капитанът на " орлите ".

" Не мога да разясня избора на треньора, само че бих коментирал като футболист. За мен Клаудиу Кешеру е доста значим състезател, той знае във всеки един миг къде да застане. Мога единствено да кажа, че на нас ни липсва и се надявам по най-бързия метод да решат казуса ", сподели бранителят.
 Мура и Лудогорец не се победиха - 0:0
Мура и Лудогорец оставиха развръзката за реванша

Без голове в Словения, по една греда и за двата отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР