Защитата на избягалия от Трето районно управление в Пловдив Петър

...
Защитата на избягалия от Трето районно управление в Пловдив Петър
Коментари Харесай

Арестантът Петър извършил 3 различни престъпления за 3 дни! Неговият казус стана емблематичен

Защитата на избягалия от Трето районно ръководство в Пловдив Петър Петров опита да оправдае дейностите му с напън, оказан от страна на органите на реда и изиска домакински арест за младия мъж заради здравословни причини, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

" Полицаите са се държали извънпроцесуално с него ", разяснява юрист Васил Костадинов и разясни, че все още се води следствие, което да откри какво тъкмо се е случило в районното.

В последна сметка пловдивският Окръжен съд взе мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на Петров, упрекнат в държане без позволение и за разпространяване на марихуана с общо тегло над 193 грама.

От доказателствата по делото може да се направи обосновано съмнение, че Петър Петров е създател на закононарушението, в което е упрекнат, посочи съдът. Тези условия се удостоверяват както от химическата експертиза, по този начин и от показанията на очевидците, които настояват, че обвиненият неведнъж им е давал наркотично вещество, въпреки и без пари. Количеството марихуана, открито у Петър Петров пък е задоволително за правенето на доста дози.

Съдът одобри още, че при мярка, друга от " Задържане под стража “, е налице заплаха обвиненият да извърши закононарушение.

Настоящото действие е осъществено в периода на друга условна присъда. Наред с това на 24.06.2018 година против Петров полицията в Несебър е почнала бързо произвеждане за държане на наркотични субстанции в Слънчев бряг. А два дни по-късно избягал от III  Районно, което е наложило оповестяването му за национално търсене.

Според магистратите в границите на три дни Петър Петров е направил 3 разнообразни закононарушения, 2 от които са свързани с държане на наркотични субстанции, и то в изпитателния период на друга влезнала в действие присъда.

" Казусът е емблематичен  образец за съществуване на заплаха от осъществяване на закононарушение, а заплахата от укриване се извежда от бягството на обвинения от тоалетната на III районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Пловдив ", уточни съдията по делото.

Определението предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд, като в този случай делото ще се гледа на 5 юли от 10 часа. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР