Заради системното уронване на престижа на Народното събрание и свалянето

...
Заради системното уронване на престижа на Народното събрание и свалянето
Коментари Харесай

ПП МИР: Цвета Караянчева незабавно да подаде оставка

Заради систематичното уронване на престижа на Народното събрание и свалянето на равнището на институцията партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) изиска председателката на Народното събрание Цвета Караянчева неотложно да подаде оставка. Повод за това стана вчерашното изявление на Цвета Караянчева в Лом, където пред локалната конструкция на ГЕРБ тя атакува и обиди протестиращите против държавното управление на Бойко Борисов.

„ Отиват, стачкуват против неприятния Бойко, качват се на метрото и се прибират у дома, върви пешком, бе! Ходи пешком! Затова няма да подадем оставка “, сподели през вчерашния ден в Лов Цвета Караянчева и провокира гневна вълна от мнения в обществените мрежи. „ За подред път Цвета Караянчева сподели и потвърди, че няма нито равнището, нито възпитанието, нито качествата и морала да бъде ръководител на Народното събрание “, сподели водачът на партия МИР Симеон Славчев. Той остро разкритикува Цвета Караянчева за метода, по който приказва и наскърбява голяма част от българското общество, което към този момент повече от 80 дни стачкува против мутрите и мафията във властта и за морал, почтеност, нравственос и честност в политиката и ръководството на страната.

„ Не Бойко Борисов , не Цвета Караянчева , не ГЕРБ, а всички български жители построяват автомагистралите, метрото и цялата нужна за ефикасното действие на страната инфраструктура. Всеки един от българските жители и българския бизнес заплаща налози, с които се прави публичната инфраструктура и нито Цвета Караянчева , нито Бойко Борисов , нито който и да било различен няма право да споделя, че той и с помощта на него се построява и прави тази инфраструктура. Още по-малко имат право да споделят кой да я употребява и кой не “, безапелационен беше водачът на партия МИР Симеон Славчев. „ След всички тези думи, свои дейности и бездействия Цвета Караянчева няма моралното право да бъде повече ръководител на Народното събрание и неотложно би трябвало да подаде оставка “, сподели още Симеон Славчев. Той напомни честната самокритика на един от вицепремиерите на България в годините на прехода, който сподели " Егати страната, щом аз съм ѝ вицепремиер! ". „ Това е слоганът, който най-добре подхожда за управническите фрагменти през последните години и е извънредно време да спрем разпада на държавността. Именно за това Политическа партия МИР желае неотложно министър-председателят Бойко Борисов и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева да подадат оставки “, сподели още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев. „ Вече повече от 80 дни виждаме каква е оценката на българското общество за държавното управление на Бойко Борисов , само че в последните дни видяхме какъв брой е точна оценката на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) за положението на бизнес-средата в България. До по кое време ще поносим всевъзможни дилетанти, събрани от прът и въже да се учат да ръководят страната за сметка на един цялостен народ, безумство, което следим и поносим повече от тридесет години в България и което на процедура загроби генерации българи за напред “, приключи водачът на партия МИР Симеон Славчев. Той прикани всички протестиращи да се обединят с изключение на към настояванията за оставка та на Бойко Борисов и Иван Гешев, само че и за незабавната оставка на Цвета Караянчева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР