Започва поредния опит за справяне с катастрофалния ремонт на емблематичната

...
Започва поредния опит за справяне с катастрофалния ремонт на емблематичната
Коментари Харесай

Спаси София: Ремонт на ремонта стана синоним на управлението на Фандъкова

Започва следващия опит за справяне с пагубния ремонт на емблематичната настилка от жълти павета пред Народното събрание , декларират от гражданската организация " Спаси София " във връзка със на паветата по по бул. " Цар Освободител " в региона на Народното събрание. От групировката показват също, че сред жълтите павета пред Народното събрание е поникнал домат с колче .

От " Спаси София " декларират, че са се пробвали да предотвратят неуспеха на ремонта на емблематичната настилка, само че са останали нечути и в този момент се постанова всичко да стартира изначало. Не имат вяра, че при пренареждането ще бъде реализиран по-добър резултат, тъй като считат, че аргументите да се стигне до тук са към момента на разположение. " Изпълнителят е същият, планът е с все толкоз пропуски и неясноти и още веднъж ще се ремонтира на парче, надзор липсва, а това са част от аргументите емблематичната за София настилка да наподобява като равнища. ", показват от организацията. Според " Спаси София " ремонт на ремонта към този момент е синоним на ръководството на столичния кмет Йорданка Фандъкова през последните 12 години

" Ние не ядем доматите с колците и по тази причина не имаме вяра, че този път ще бъде друго , че тези които не са създали нито един първокласен ремонт, в този момент ще се поправят и всичко ще бъде друго ", акцентират от гражданската организация.

По думите на ръководителя на групировката Борис Бонев Фандъкова обещавала надзор на контрола и смяна след предходни ремонтни провали, само че некачествените поправки за сметка на парите на жителите не престават.

От " Спаси София напомнят, че ремонтът на жълтите павета е част от плана за изцяло възобновяване на централната градска част на София. По същия план в последните години са ремонтирани ул. " Граф Игнатиев " и градинката при църквата " Св. Седмочисленици ", както означават от организацията - също некачествено.
 Нова запушалка от утре- пренареждат жълтите павета доникъде на септември
Нова запушалка от утре- пренареждат жълтите павета доникъде на септември

Ремонтът нямало да коства нищо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР