Започна Зелена седмица в Берлин - едно от най-големите световни

...
Започна Зелена седмица в Берлин - едно от най-големите световни
Коментари Харесай

"Зелена седмица" в Берлин: До 2050 г. производството на храна трябва да се увеличи с 60%

Започна " Зелена седмица " в Берлин - едно от най-големите международни изложби в агросектора. Събитието се случва на фона на митингите на немски земеделци, които с трактори блокираха преди дни Бранденбургската врата.

Антоан Златков и операторът Константин Димитров предават от немската столица.

Сигурност, непоклатимост и взаимност – това е визията, която еврокомисарят по земеделието Януш Войчеховски през вчерашния ден показа на откриването на събитието. По думите му има повече разговор и съгласие сред политиците и земеделците.

Двама млади българи основават приложение, което желаят да трансфорат в пазарен водач в Източна Европа

Той желае да има устойчиво земеделие в Европа. Войчеховски предвижда, че до 2050 година би трябвало да се предвижда с 60% повече производството на храна, с цел да може да се отговори на потребностите.  Тогава се чака, че популацията на страната ще доближи 9 милиарда души.

Addnfahrer прикани за „ публичен пожар “

Многохилядните митинги на земеделците в Германия бяха главен фокус в речите на всички представители. Кметът на Берлин и земеделският министър показаха, че има потребност от разговор. Българската делегация също е в немската столица, българският министър на земеделието Кирил Вътев през днешния ден по-късно ще открие българския щанд и ще запознае сътрудниците си от Европа и света с обичайни български артикули.

По-късно би трябвало да разберем какво ще бъде бъдещето и на българските земеделци.

 
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР