Започна разширено заседание в Слънчев бряг на ръководството на ПП

...
Започна разширено заседание в Слънчев бряг на ръководството на ПП
Коментари Харесай

Валери Симеонов с първи думи от съдбоносното заседание на НФСБ

Започна разширено съвещание в Слънчев бряг на управлението на Политическа партия НФСБ. В залата влязоха ръководителят на НФСБ и вицепремиер в актуалното държавно управление Валери Симеонов и тримата му заместници Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев. След тях започнаха да влизат районни координатори на НФСБ, както и народните представители от партията в обединението Обединени патриоти, оповестява " Флагман ".

Работата на разширеното съвещание на Изпълнителния комитет тече много с напрежение. Симеонов отхвърли изрично коментар за какво пази безмълвие към този момент цяло денонощие за аргументите, заради които се постанова изключително да събира актива. От през вчерашния ден се знае единствено, че той извънредно афектиран на премиера Бойко Борисов за взетото от него еднолично решение трима от министрите да подадат оставки.

„ Въпросите, които ще обсъдим, са съществени. Намираме в обстановка на усложнена политическа конюнктура – при започване на започващата есенна сесия на Народното събрание, в която следва да се гледат законопроекти, чието бъдеще все още ни се вижда неразбираемо “, съобщи Симеонов на влизане в залата.


В съвещанието вземат участие ИК, депутатите и районни координатори

Той акцентира единствено, че довечера ще се вземат решения, които следва да бъдат гласувани от Националния политически съвет на партията.

„ Събрал съм огромна част от актива, с цел да чуя мнението на всеки, желая да знам какви са настроенията по места, с цел да не сбъркаме в преценката си “, сподели той в послание към присъстващите при започване на съвещанието.

От съвещанието отсъстват двама народни представители Йордан Апостолов, който бил в чужбина и Росен Иванов, възпрепятстван да пътува от Видин заради значими фамилни аргументи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР