Започна националният протест, организиран от партия „Възраждане“, срещу зелените сертификати

...
Започна националният протест, организиран от партия „Възраждане“, срещу зелените сертификати
Коментари Харесай

Протест срещу зеления сертификат в София! Протестиращите блокираха движението

Започна националният митинг, проведен от партия „ Възраждане “, против зелените документи и насилствената съгласно тях имунизация. Организирано рейсове идват от цялата страна, а хората се събират на площад „ Народно заседание “, с цел да изразят своето неодобрение.

Още в първите 10 минути протестиращите против зеления документ блокираха придвижването пред Народното събрание.

Всички протестиращи са без маски, тъй като не поддържат и противоепидемичните ограничения. Тази заран се стигна до напрежение сред симпатизантите на партия „ Възраждане “ във Варна и полицията.

Те разпространиха клипове в обществените мрежи. По думите им четирима от водачите били тествани за опиати и дали позитивни проби.

Гражданите поискали още веднъж да бъдат направени проби, които се оказали негативни. Протестиращите от „ Възраждане “ във Варна считат, че това е полицейска провокация.



От полицията потвърдиха пред БТВ, че е имало тестване на водачите от чиновници на КАТ. Трима са дали позитивни проби за опиати, а не за опиати. След два часа закъснение рейсовете са потеглили към София.

Във Велико Търново по лист и подсигурени с лозунги, флагове и барабан, протестиращи заеха местата си в обезпечените от партията два рейса.

В София в региона на Народното събрание полицейското наличие е извънредно засилено от сутринта. В постройката депутатите организират постоянното си съвещание.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов е под карантина и евентуално той ще се включи отдалечено на митинга.



Снимки: 24 часа

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР