Заплашително съобщение относно въпрос към министър-председателя за информация за връзка

...
Заплашително съобщение относно въпрос към министър-председателя за информация за връзка
Коментари Харесай

Народен представител от БСП заплашван заради въпрос за областния управител на Хасково

Заплашително известие по отношение на въпрос към министър-председателя за информация за връзка на регионалния шеф на Хасково с контрабанден импорт от Турция получи националният представител от " Българска социалистическа партия за България “ Смиляна Нитова. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Заплахата огласи заместник-председателят на групата на левицата Иван Ченчев, който от парламентарната естрада сподели скандалния смс, който приключва със закана: " Ще ви оказа помощ на последващи избори на нямате народен представител от Хасково “.

Той прикани ръководителя на Народното събрание и президента да вземат ограничения. " Тук не става дума за кохорти, господин президент, става дума за народни представители. Българска социалистическа партия няма да допусне което и да е длъжностно лице в страната да заплашва народни представители, както от групата на " Българска социалистическа партия за България “, по този начин ще сме солидарни с всеки един, който задава въпроси, прави си работата като депутат и се случва това “, съобщи Ченчев.

На изключителното съвещание на Народното събрание във вторник националният представител Смиляна Нитова попита служебния министър председател Гълъб Донев какви дейности ще предприе по сигнала на гражданското съдружие " Българска легия Антимафия “ за чадър от страна на регионалния шеф за контрабанден импорт на акцизни артикули. По-късно денем регионалният шеф на Хасково Минко Ангелов подаде оставка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР