записа второ поредно реми в група 2 на Лига В

...
записа второ поредно реми в група 2 на Лига В
Коментари Харесай

Исландия с второ поредно реми в Лигата на нациите

записа второ следващо реми в група 2 на Лига " В " в Лигата на нациите. Скандинавците стигнаха единствено до 1:1 в семейството си на от втория кръг и по този начин бе продължена отрицателната им серия от 8 следващи мача без победа на сметката си.

Гостите, които бяха подкрепяни от много атрактивна и гласовита агитка, започнаха мача по-силно и разумно първи стигнаха до разкриване на резултата. Това се случи в 30-ата минута, когато първо Абраши стреля от дребен ъгъл, вратарят избави, само че топката се озова в Таулант Сефери, който от близко я чукна във вратата за 0:1.

Исландия промени държанието си при започване на втората част и това незабавно даде резултат. В 49-ата минута Гудьонсен получи пас в наказателното поле, топката му бе избита, само че попадна в Йон Дагур Торстейнсон към точката на дузпата, който невъзмутимо осъществя за 1:1.

Този резултат се резервира до края на мача. Така Исландия има 2 точки в актива си и поведе във краткотрайното класиране в групата. За Албания това бе първи мач в шампионата и тимът заема 3-тата позиция с 1 точка в актива си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР