Заместник-председателят на Сдружение Левски на левскарите Никола Бушняков гостува в

...
Заместник-председателят на Сдружение Левски на левскарите Никола Бушняков гостува в
Коментари Харесай

Наско Сираков трябва да бъде изчегъртан от историята на Левски

Заместник-председателят на Сдружение " Левски на левскарите " Никола Бушняков гостува в предаването " Добро утро, Европа " по " Евронюз България ", където разяснява последните събития в клуба и напускането на треньора Станимир Стоилов. Той заяви, че се чака гражданско непокорство на " Герена " и Наско Сираков да бъде изчегъртан от историята на клуба.
 Мъри през сълзи: Един другар ми сподели, че от времето на Гунди не е виждал мъже да плачат
Мъри през сълзи: Един другар ми сподели, че от времето на Гунди не е виждал мъже да плачат

Левски не е в никакъв случай затворена страница, споделя Стоилов

" В рамките на няколко дни нулирахме Левски, откакто представителят на почитателите Петър Ганев беше отхвърлен, а от през вчерашния ден и треньорът Станимир Стоилов не е част от клуба. Както споделя притежателят, в този момент ще влезем в друга орбита, съобщи Бушняков.

" За мен решението на Станимир Стоилов не е изненада. Изненадващото е, че част от последователите на Левски чак в този момент схващат какво се случва в клуба. От Сдружение " Левски на левскарите " се опитваме да приказваме от една година, че генералният ни спонсор е с контракт за ръководство на клуба и че решенията не се взимат в клуба, а някъде другаде. Затова имаме и неприятни резултати. Договорът не е крит, обществено е известно, че има подобен. Привържениците на Левски наливат пари в касата на тима, които пари би трябвало да отидат в спонсора, който има и контракт за ръководство ", добави представителят на " Левски на левскарите ".

" Аз не мисля, че някой ще упрекна Станимир Стоилов в това, че е изменник. Вчера стадионът го изпрати на крайници, скандирайки името му. Наско Сираков е придобил мажоритарния пакет от акции на Левски и не е платил една стотинка за тях. Той е показал, че търси нов притежател и, че е подготвен да се раздели с акциите, само че не съм сигурен дали взима решенията независимо. Това, за което се бори нашето Сдружение, е Левски да бъде изваден от тази яма, в която е подвластен от спонсори, бащици и впрочем. Публиката не Левски е този фактор, който съумя да направи по този начин, че Левски да е единственият достоверен тим от огромните тимове - двата софийски и двата пловдивски ", разгласи Никола Бушняков.

" Предполагам, че в границите на идната седмица ще има гражданско непокорство и публиката ще се засилва за промени в клуба. Ще желаеме Ивайло Ивков да заеме още веднъж поста си, Петър Ганев още веднъж да бъде върнат като представител в УС на Левски, Станимир Стоилов би се върнал, допускам, при тези условия, и Наско Сираков да бъде изчегъртан от историята на клуба, и да даде акциите. Не знам кой ще се съгласи да бъде притежател, само че може да бъде открит подобен. Не мисля, че има път обратно. Станимир Стоилов имаше предпочитание да си тръгне от дълго време, само че лоялността му към публиката постоянно са го спирани. Щом ние накарахме този човек да си тръгне от Левски, мисля, че всевъзможни граници са прекрачени. Аз не мисля, че някой има подозрения да намерим бързо нов спонсор, в случай че сегашният общоприет подобен реши да се отдръпна ", приключи заместник-председателят на " Левски на левскарите ".
 Сдружението: Станимир Стоилов зададе стандартите за Свободен, Независим и Недостижим Левски!
Сдружението: Станимир Стоилов зададе стандартите за Свободен, Независим и Недостижим Левски!

" Благодарим ти, че направи всичко по силите си, да се създат такива условия за работа, че ти умерено да пишеш приказката си! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР