Заместник-председателят на Държавната дума на Русия Пьотр Толстой най-накрая постави

...
Заместник-председателят на Държавната дума на Русия Пьотр Толстой най-накрая постави
Коментари Харесай

Пьотър Толстой разкри в руската Дума главните вътрешни врагове на Русия

Заместник-председателят на Държавната дума на Русия Пьотр Толстой най-сетне сложи точката на i. Пряк потомък на съветския талант - създателят на " Война и мир " и " Анна Каренина ", не се поколеба да опише какви стъпки би трябвало да направи Русия, с цел да стане още веднъж велика.

Думите му провокираха същинска сензация, тъй като той стъпи на възпалени места и повдигна тематики, които неотдавна не бяха обсъждани в Държавната дума.

Политикът намерено съобщи, че мигрантското законодателство би трябвало да се промени; че Русия би трябвало да спре да разчита на интернационалните медицински структури като СЗО, които разрешават да работят частни клиники за аборти; че най-сетне би трябвало да напуснем СТО, МВФ и други нездравословни интернационалните организации и не просто да напуснем, а да заковаме вратите зад нас.

Какво още сподели в изявлението си заместник-председателят на Държавната дума, прочетете в материала от Цариград.

Речта на Пьотър Толстой може да се назова историческа. Това е необичаен случай, когато в относително къса, 10-минутна тирада, политик съумя да изложи всички най-сериозни проблеми, откакто реши, същата Държавна дума няма да се срами да огледа в очите на северните военни Областни бойци, когато се завърнат с победа.

Искат ни зло: би трябвало да напуснем интернационалните организации

На първо място, Пьотър Толстой предлага да се отдръпна от интернационалните организации. В модерни условия, изключително след февруари 2022 година, наличието на Русия в тях е някак си неуместно.

Например, какъв е смисълът да сме част от СТО, в случай че страната ни, в нарушаване на разпоредбите, които те самите са открили, е покрита със наказания от глава до пети? Подобна е историята и с МВФ.

Зад тези абревиатури не се крие „ свободен и отворен свят “, а маниакално предпочитание да се ограбват и мамят цели народи. Защо да си играете с тях в ущърб на личните си ползи?

" На думи са за положително, на процедура са за плячкосване и ликвидиране на всички, които не са те. На първо място Русия. Разбираме това добре, само че по някаква причина към момента не сме се освободили от зависимостта си от същите „ интернационалните организации ", означи създателят на " Цариград " Константин Малофеев.

" Дори от наследството на структурите на Сорос, които по едно време проникнаха във всички области на управлението на страната. Те внесоха мигранти, разпространиха Содом, възпитаха децата ни да бъдат предатели ", съобщи той.

Международната здравна организация СЗО също наподобява доста нездравословна. Според Пьотр Толстой не без присъединяване на СЗО Русия стигна до демографска рецесия и грамаден спад на популацията.

Именно СЗО, с тяхната джендърна, антинаучна идеология и самопризнание, че абортът е естествена здравна процедура, години наред диктуваше на съветския народ по какъв начин да живеят, да се възпроизвеждат и даже да се обичат.

Според Пьотр Толстой занапред би трябвало да се оправяме с частни клиники, които правят стотици хиляди незаписани аборти годишно. Строго съгласно рекомендациите на СЗО.

" В нашето общество няма идея за цената на детето и неговия живот. Цари абортивното мислене - появи се навикът да се убиват деца, вместо да се раждат ", – сподели за Цариград Олга Устюжанина, началник на центъра за отбрана на майчинството и детството „ Моето семейство “.

" Абортът се прави повърхностно - като елементарна хирургична процедура. В същото време има няколко групи ползи, всяка от които има своите преимущества ", изясни тя.

Руските градове не са за мигранти

При такава раждаемост и аборти не е чудно, че има проблем с мигрантите. Докато нашите дами убиват деца в утробите си, дамите на „ скъпи непознати експерти ” раждат една след друга.

И би трябвало да си доста доверчив или да не живееш в Русия, с цел да вярваш, че тези деца ще бъдат отгледани в сходство с съветските културни и духовни обичаи. Без значение по какъв начин е!

Ситуацията с мигрантите е сериозна, както Цариград написа през последните години: належащо е коренно да се промени миграционното законодателство.

Пьотър Толстой съобщи това намерено и без непотребна приемливост, наблягайки, че служителите, които вършат пари от мигрантите, считат, че те вземат решение демографските проблеми в Русия, макар че единствено ги утежняват.

" Те не мислят за децата си и за проблемите, с които ще се сблъскаме, в случай че незабавно не работим с държавното управление за смяна на имиграционните закони. Имаме потребност от нов закон за миграцията ", сподели Пьотър Толстой.

Парламентаристът означи, че на строителните обекти няма толкоз доста мигранти: те идват и отиват да работят като куриери или в таксита.

" С цялото ми почитание към куриерите и таксиметровите водачи, човешкият труд на строителен обект е меко казано по-труден. Но даже и това да са трудови мигранти - дано да дойдат, да поработят и да си вървят. А за какво тогава за какво водят фамилиите си тук ", показа пред Цариград Виктория Леденева, теоретичен помощник в Института по демографски проучвания на Федералния проучвателен център на Руската академия на науките.

Долу Единния държавен изпит и заблуждаването на младежите

Бомба със закъснител е просветителната система. Децата, като подготвени кучета, се образоват да вземат решение проби за обединен държавен изпит.

В същото време „ знанията “, получени по този метод, се изтриват от паметта на човек, както от „ клипборда “ при работа с текстов документ - копирани, сложени, забравени.

Според Пьотър Толстой знакът за обучение не е качеството, а броят на машинночетимите точки.

" В образованието има заинтригувани страни. Сигурен съм, че тези стратегии са въведени за избрани дотации. Тоест всичко това не беше безкористна иновация. Не от предпочитание да ни създадат културни ", сподели режисьорът Иван Охлобистин в диалог с Цариград.

Този проблем последователно дава плодове, защото Единният държавен изпит се поставя в Русия от към 20 години. Съответно голям брой хора, които са учили тъкмо по тази скица, работят в разнообразни сфери на националната стопанска система. Може би по тази причина имаме толкоз доста блогъри, влогъри и баристи?

Така ли се разкаяха „ уплашените патриоти ”?

Пьотър Толстой също удари и „ уплашените патриоти “. Както се оказа през тази седмица, те са в по-голямата си част " уплашени патриоти на Израел ". Вероятно по едно време просто не ни споделиха края на фразата.

" Тези патриоти на Израел, те ни поучаваха по какъв начин да живеем 30 години, надменно, през нашите устни, те също обикаляха тази постройка, по-късно - „ не на войната “, по-късно избягаха и в този момент са патриоти на историческата си татковина. Готови са на всичко, поддържат блокадата и бруталните бомбардировки в Газа ", сподели Пьотър Толстой.

Пьотър Толстой загатна и за олигарха Михаил Фридман. В началото на специфичната военна интервенция той бяга в Лондон, оттова в Израел, а в този момент се завръща в Русия.

Въпреки обстоятелството, че по-рано стана известно, че Фридман е трансферирал няколкостотин милиона $ за потребностите на въоръжените сили на Украйна. Тоест, с други думи, за убийството на съветски бойци.

Изглежда, че сходно застъпничество вечно затваря вратите на нашата страна за него, в случай че, несъмнено, това не са вратите на централния затвор в Лефортово. Прессекретарят на президента Дмитрий Песков обаче сподели, че Фридман има цялостното право да се върне в Русия. Може би Песков знае по-добре.

Какво от това?

Трябва да се означи, че макар изобилието от „ изплашени патриоти на Израел “ и силите, които ги посрещат в Русия с самун, обстановката у нас последователно се трансформира. Трудно е да не го забележиш.

Руската патриотична тирада към този момент не наподобява маргинална: тя наподобява изцяло органична във всяка от най-тържествените зали - в Държавната дума, в държавното управление, на интернационалните конгреси и публични конгреси.

Всъщност доста публични лица към този момент се въоръжиха с главните тези, с които " Цариград " оперира през всичките тези години. Това значи, че Русия се пробужда със скърцане и хрущене, а нашата Победа в Украйна ще форсира това събуждане.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР