Заместник министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов днес посети Областната

...
Заместник министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов днес посети Областната
Коментари Харесай

Заместник министър Венцислав Катинов връчи оръжие на полицаи от ОДМВР - Плевен

Заместник министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов през днешния ден посети Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен. На къса гала от 9:30 часа, той връчи нови револвери на чиновници. На мероприятието участваха шефът на ОДМВР - Плевен старши комисар Веселин Вътов и заместител шефът комисар Николай Николов.


В осъществяване на един от водещите цели на управлението на Министерство на вътрешните работи, за обезпечаване на нужното съоръжение на чиновниците са закупени за районната конструкция в Плевен 20 револвера. Те ще бъдат разпределени за потребностите на униформените в Първо и Второ районно управление (на МВР) в регионалния град.
Проблемът с сигурността на пътя е непрекъснат приоритет на Министерство на вътрешните работи – разяснява заместител министърът. Трафикът е претрупан. Чувството на безотговорност на нарушителите на Закона за придвижването по пътищата би трябвало да се нападна с постоянни инспекции и съответни наказания, тематични акции с акцент недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи. Поръчани са нови коли, проби за опиати и алкохол, камери. Планирано е слагане на пътни знаци, железни структури и защитни еластична огради, както и шумящи пътни маркировки за сектори с настъпили забележителен брой ПТП на територията на област Плевен.
По време на срещата с уголемен състав на ОДМВР – Плевен бяха разисквани техническото, материално и кадрово обезпечаване, спецификите на криминогенната конюнктура на обслужваната територия и други организационни въпроси.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР