Български Червен кръст-Бургас и д-р Светослав Тодоров – заместник-директор на

...
Български Червен кръст-Бургас и д-р Светослав Тодоров – заместник-директор на
Коментари Харесай

БЧК организира безплатно обучение по Първа помощ

Български Червен кръст-Бургас и доктор Светослав Тодоров – заместник-директор на УМБАЛ-Бургас и преподавател по Първа помощ, провеждат гратис образование по Първа помощ. Събитието ще се организира на 31 май в заседателната зала на Областната администрация, като за присъединяване са поканени представители на институции, Неправителствени организации и жители, проявяващи интерес по тематиката.

Д-р Тодоров ще се концентрира върху най-важните тематики от региона на първата долекарска помощ и третирането на някои животозастрашаващи положения. Урокът е подобаващи за родители на бебета и дребни деца, защото образованието ще включва и първа помощ и при най-малките.

Подготовката на популацията за справяне с спешни обстановки и разпространение на филантропичните правила и хрумвания е една от главните задания на Българския червен кръст. Целтана самодейността е посредством запознаването на повече хора с тази значима тематика, да се спомогне за опазването живот, здравето и съответна реакция при положение на случай или злополучие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР