68-годишна майка с бодибилдинг казва, че е по-скъсана и в

...
68-годишна майка с бодибилдинг казва, че е по-скъсана и в
Коментари Харесай

68-годишна майка бодибилдинг казва, че е по-скъсана от повечето жени, които са наполовина на нейната възраст

68-годишна майка с бодибилдинг споделя, че е по-скъсана и в по-добра форма от множеството дами на половина на нейната възраст.

Линда Йънг скоро ще навърши 70, само че нейният плосък стомах, мускулести ръце и стегнати крайници я карат постоянно да я бъркат с ранните 50 години. Редовно посещаваща фитнес залата след промяна на тазобедрена става на 65 години, Линда „ падна на пода от смях “, когато нейният персонален треньор й предложи да опита бодибилдинг.

Но откакто се съветва със фамилията и приятелите си, Линда реши да опита и стартира седемседмичния си подготвителен лагер. Линда понижи приема на храна, подложи се на мускулни и силови тренировки и даже отиде на уроци по театралничене, с цел да се научи по какъв начин да стои на сцената. Ядеше салати, измерваше протеините си, пиеше доста вода и не приемаше захар или модифицирани храни в продължение на седем седмици.

Тя също трябваше да си купи диамантени бикини и пет инчови токчета, както и да има потребност от три пластове подправен загар - с цел да сте подготвени за из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР