Запасете се с консерви, батерии и бутилирана вода“, ще обяви

...
Запасете се с консерви, батерии и бутилирана вода“, ще обяви
Коментари Харесай

Британците са призовани да натрупат спешни доставки в случай на национална криза - но ще го направите ли? Участвайте в нашата анкета

„ Запасете се с консерви, акумулатори и бутилирана вода “, ще разгласи държавното управление през днешния ден като част от самодейността да приготви нас, британците, за изключителни обстановки.

Вицепремиерът Оливър Dowden ще разкрие нов уеб страница, чиято цел е да помогне на семействата да се оправят с евентуални опасности, вариращи от наводнения и спирания на електрозахранването до рецесии на биосигурността, като нова пандемия. Но търговците на дребно, загрижени, че обжалването ще докара до суматоха при пазаруване, се стремят да избегнат повтаряне на ранните дни на Covid, когато купувачите оголиха рафтовете.

„ Въпреки че е рационално да имате малко спомагателна храна вкъщи, множеството семейства ще открият, че към този момент разполагат с задоволително нетрайни артикули в шкафа, ” сподели Андрю Опи от British Retail Consortium, който съставлява супермаркети и други търговци на дребно.

Говорейки на Лондонската конференция по защитата, господин Dowden през днешния ден ще подчертае, че ограниченията са „ за рационални защитни ограничения, а не за на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР