Джена от Женени от пръв поглед“ Робинсън (вдясно) и Зоуи

...
Джена от Женени от пръв поглед“ Робинсън (вдясно) и Зоуи
Коментари Харесай

Джена Робинсън от „Женени от пръв поглед“ и Зоуи Клифтън все още са обичани две години, откакто станаха първата лесбийска двойка в шоуто, тъй като разкриват плановете си да се оженят законно

Джена от „ Женени от пръв взор “ Робинсън (вдясно) и Зоуи Клифтън (вляво) към момента са обичани две години, откогато станаха първата лесбийска двойка в шоуто, когато разкриват проектите си да се оженят законно

Двамата откриха любовта на шлагер шоу за запознанства, което демонстрира двойки, съпоставени от психолози, когато се срещат за първи път пред олтара, до момента в който си споделят „ Да “ (на снимката)

Двойката беше първата лесбийска връзка, показана в шоуто, и Зоуи разкри по какъв начин това е добавило прикрито количество напън върху връзката им.

Тя изясни: „ Чувстваш обвързване да представляваш и не знаех по какъв начин. По-късно разбрах, че просто проявлението на здрава, уважителна лесбийска връзка по малкия екран е задоволително.

Зоуи добави, че двойката е получила толкоз доста известия от майки, че това им е помогнало да схванат през какво минават дъщерите им.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР