Заместник-министърът на правосъдието проф. Николай Проданов днес е бил дисциплинарно

...
Заместник-министърът на правосъдието проф. Николай Проданов днес е бил дисциплинарно
Коментари Харесай

Уволниха дисциплинарно като преподавател зам.-министъра на правосъдието проф. Николай Проданов

Заместник-министърът на правораздаването проф. Николай Проданов през днешния ден е бил дисциплинарно уволнен като учител във Великотърновския университет, тъй като не си извършва отговорностите във висшето учебно заведение. В известието на университета се прави подстрекателство, че проф. Проданов е забъркан в абсурда с противозаконните училищен свидетелства на 170 италиански жители, издадени от ВТУ.
Това стана ясно от известие на уеб страницата на университета, оповестява БНР.

В известието, подписано от ректора проф. Христо Бонджолов, се прави подстрекателство, че проф. Проданов е забъркан в абсурда с противозаконните училищен свидетелства на 170 италиански жители, издадени от ВТУ.

За „ Хоризонт “ заместник-правосъдният министър проф. Николай Проданов съобщи, че е научил за дисциплинарното си уволняване през днешния ден от свои студенти и от уеб страницата на университета.

„ Моето име се намесва по един неприемлив метод в инспекция, която се прави от прокуратурата по отношение на дейности, осъществени от управлението на университета. И се вършат неприемливи клевети за това, че аз, надали не, в качеството си на заместник-министър на правораздаването бих могъл да упражня някакво влияние, “ сподели проф. Проданов. Той се зарече да апелира заповедта за уволнението си по правосъден път.

В биографията на проф. Проданов, оповестена в уеб страницата на Министерството на правораздаването има следната информация за преподавателската му активност в университета:

Проф. Николай Проданов е учител във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ от 1986 година Доцент (2003), професор по „ История на правото “ в катедра „ Публично-правни науки “ на Юридическия факултет на ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ (2016).

Зам.-декан на Юридическия факултет на ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ (2011-2014). Зам.-ректор по научното и кариерно развиване на ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ (2014-2016).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР