Замесиха доц. Ангел Кунчев и водещите на Здравей, България в

...
Замесиха доц. Ангел Кунчев и водещите на Здравей, България в
Коментари Харесай

Измама в интернет: Замесиха доц. Кунчев в схема с фалшива реклама

З амесиха доцент Ангел Кунчев и водещите на " Здравей, България " в машинация с подправена реклама. В нея се твърди, че основният държавен здравен контрольор е разкрил препарат за възобновяване на зрението, който е извънредно ефикасен.

Интервюто е оповестено на интернет страница, наподобяваща уеб страницата на. В него се твърди, че бабата на доцент Кунчев е имала проблем със зрението, което чудодейните капсули са съумели да излекуват. За " откритието " си лекарят даже бил приветстван в продължение на 10 минути по време на Европейския конгрес на офталмолозите .

„ Първоначално, когато разбрах за измамата, си помислих, че наглостта на тези симпатяги е голяма. Дори когато им казвате, че няма такова нещо, те не престават да настояват, че лекарството е налице, че на конгрес е представяно. Пък са ми и ръкопляскали. Приказката ми хареса. Добре са я съставили ”, разяснява в ефира на  доц. доктор Кунчев.

По думите му е неприятно, че в тази скица, в която са забъркани и други известни имена в медицината, продължава много дълго време.

„ Когато се сблъсках с първия сходен случай преди години, бях доста обиден. Опитах се да схвана има ли някакъв късмет да се оправим с тази машинация и да предприемем някакви дейности, само че се оказа, че това е малко евентуално. Схемата е по този начин измислена, че бързо се сменя сървърът, на който е качен уеб сайтът. Той е регистриран в страни, в които европейското законодателство не важи. Лъжат се много хора за съществени суми ”, акцентира доцент Кунчев.

Целия диалог гледайте във видеото. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР