Зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на партията

...
Зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и депутати от ГЕРБ проведоха работна среща с китайския посланик у нас

Зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов, народните представители Менда Стоянова, Делян Добрев и Димитър Бойчев, който е ръководител на Групата за другарство сред България и Китай в Народно събрание и административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов организираха работна среща с посланика на Китай в България Н. Пр. Джан Хайджоу, оповестиха от пресслужбата на партията.
 af51153e-8a69-4ae8-94a7-715c233c6111  9eb02b37-f45a-4d3a-b3fc-6c7f4c94096f
По време на срещата беше разисквана задачата по спасяването на българския планинар Боян Петров. Посланикът описа за обстановката и напъните, които китайските управляващи поставят за спасяването на българина, като означи, че при молбата за подпомагане от страна на българското държавно управление китайските управляващи са реагирали извънредно бързо, като в това число са издали виза в границите на 30 минути за преподавател на Петров, който е желал да замине за Китай, с цел да се включи в търсенето. По-рано през днешния ден посланикът организира среща с министър-председателя Бойко Борисов.

Цветан Цветанов благодари за съдействието и напъните на китайските управляващи, като уточни, че бързата реакция още един път потвърждава положителните другарски връзки сред двете страни и ефикасната връзка посред им.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР