Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан

...
Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в конференция в Ловеч

Зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила ще взе участие на следващия ден /11.11.2017 г./ в откриването на научната конференция на тематика „ 100 години от Болшевишкия прелом в Русия и въздействието му в България “.

Двудневният конгрес ще се организира в Ловеч в постройката на читалище „ Наука – 1870 година “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Организатори на събитието са Община Ловеч и политолозите Антон Тодоров и Тома Биков. Официалното разкриване е планувано за 10.00 часа, като Цветан Цветанов ще даде старт на форума дружно с кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Гост-лектори на конференцията ще бъдат политологът Иво Маев, журналистът Христо Христов и историците проф. дин Людмил Спасов, Янко Гочев, проф. дин Лизбет Любенова, доцент дин Даниел Вачков, доцент Лъчезар Стоянов и проф. Евелина Келбечева. Организаторите на събитието Антон Тодоров и Тома Биков също ще изнесат презентации пред присъстващите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР