Мая Хенри разказва за труден момент. Две години след раздялата

...
Мая Хенри разказва за труден момент. Две години след раздялата
Коментари Харесай

Бившата Мая Хенри на Лиъм Пейн казва, че се е чувствала принудена да направи аборт в предишна връзка

Мая Хенри споделя за сложен миг.

Две години след раздялата си с някогашния си избраник Лиъм Пейн, някогашният модел показа, че един път се е почувствала принудена да направи аборт от някогашен сътрудник.

„ Ако зависеше от аз, не бих го направил ", сподели Хенри пред People в изявление, оповестено на 15 май. „ Но също така, в случай че трябваше да взема друго решение, тогава щях да изгубя индивида, който обичах. "

Припомняйки си, че тя и нейният неназован някогашен са имали „ сложни диалози “ по отношение на ултиматума, 23-годишната добави: „ Но поглеждайки обратно в този момент, нещата се случват с причина. “

Откровената изповед на Хенри идва преди излизането на новия й разказ „ Поглед напред “, за който тя настояваше, че е небивалица, само че „ въодушевена от същински събития “, случили се в персоналния й живот.

В книгата, която споделя измисленото история за бурната връзка на модел с английска поп звезда, основната героиня Малори схваща, че е бременна, само че взема решение да не задържи бебето, откакто нейният другар Оливъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР