Заложническата криза с малко дете на летището в германския град

...
Заложническата криза с малко дете на летището в германския град
Коментари Харесай

Заложническата криза в Хамбург приключи

Заложническата рецесия с малко дете на летището в немския град Хамбург завърши след 18 часа, заяви локалната полиция, представена от Би Би Си.
Прочетете още
35-годишен мъж нахлу с колата си на пистата в летището в събота вечер с четиригодишната си щерка и спря под аероплан. В последна сметка той се съобщи на управляващите „ без опозиция “ и бе задържан.
 
„ Детето наподобява невредимо “, обявиха от полицията.

Инцидентът докара до закъснение на няколко полета на летището. Около 20 часа локално време обвиненият закарал колата си до хангарите на летището, където нормално се паркират самолетите.

Полицията заяви, че мъжът е стрелял два пъти във въздуха с оръжието си и е хвърлил горящи бутилки от автомобила. Не е ясно дали мъжът е имал експлозиви.

Властите считат, че мъжът е бил разтроен поради „ спор за настойничество “. Съобщава се, че майката на детето е алармирала на Спешна помощ, че 4-годишното дете е отвлечено.
 
Говорителят на полицията в Хамбург Сандра Левгруен сподели по-рано в неделя, че мъжът не е склонен с някои решения, взети от управляващите по отношение на съглашението за настойничество, и желае да пътува до Турция с детето.

Местни медии оповестиха, че договарянията с мъжа са се водили на турски посредством преводач, само че не е ясно каква е връзката му със страната.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР