Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена за

...
Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена за
Коментари Харесай

Тъщата на Пейо Пеев: Нямам нищо общо със смъртта му! Той ни обичаше, искаше да живее с нас

Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, упрекната за убийството на Пейо Пеев. Пред съда тя съобщи, че е почтена. " Не съм направила действието. По никакъв метод нямам общо със гибелта на Пейо Пеев. Той беше мой шурей. Обичаше ни. Искаше да живее с нас. Ако не са му разрешавали, не е моя работа. Не съм се месила ", съобщи тя.
Прочетете още
Тя описа и за нощта на убийството. " Въпросната вечер разхождах кучето си, приказвах с моя съседка. Не съм влизала в автомобила. При задържането бях в потрес. Не знам какво съм писала и подписвала. Никога през живота си не съм правила нарушаване. Няма да се прикривам ", уточни Трифонова.

Жената посочи, че има животозастрашаваща хипертония и се нуждае от профилирано лекуване. " Задържането ми се употребява за плячкосване на персоналното ми имущество посредством закани за ликвидиране Моля за състрадание, безпристрастност. Моля за по-лека мярка ", прикани още тя.

Решението на съда не е дефинитивно, а ще бъде прегледано от Апелативен съд на 21 май, съобщи Нова телевизия.

Преди няколко месеца правосъден състав записа в претекстовете си, че може да се приказва за особена грубост при осъществяването на убийството. На 30 април, след три месеца зад решетките, Софийският апелативен съд пусна под домакински арест щерка ѝ Габриела Пеева, упрекната за гибелта на брачна половинка си. Заедно с майка си Красимира те бяха арестувани през януари, откакто тялото на мъжа беше намерено на Витоша.

Разследването откри, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития бе открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко “. Инцидентът стана в края на януари.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР