В Румъния назрява голям скандал със съотборника на Георги Миланов

...
В Румъния назрява голям скандал със съотборника на Георги Миланов
Коментари Харесай

Голям скандал в Румъния! Близнакът на играч на Димано Букурещ е играл вместо него

В Румъния назрява огромен скандал със съотборника на Георги Миланов в Динамо Букурещ Едгар Йе. Твърди се, че той е предиздвикал своя брат близнак Еделино да изиграе пет мача вместо него.
Прочетете още
Едгар Йе подписа с Динамо през февруари, само че наподобява, че играчът, който е дошъл в Букурещ, е бил неговият брат близнак Еделино. Отборът на Миланов разкрива, че Еделино не е Едгар Йе, тъй като говорел единствено португалски!

Случаят е оголен от журналиста Даниел Сендре, който оповестява, че Динамо Букурещ е бил сюрпризиран, когато Едгар Йе не е говорел добър британски и е общувал единствено на португалски, макар че е играл в Испания, Франция, Турция и Нидерландия.

Румънският публицист Емануел Росу заяви, че Динамо е изискал от хипотетичния Едгар Йе да покаже шофьорската си брошура, което той отказал.

В случай, че размяната бъде публично доказана, Динамо Букурещ рискува да загуби 8-те точки, които завоюва в 5-те мача, в които Еделино е играл вместо брат си.

Източник от Румънската футболна федерация изясни пред iAMsport, че „ няма очакван сюжет за тази обстановка. " Ако Динамо успее да потвърди, че е бил излъган и го потвърди, тогава тимът може и да не загуби точки от актива си.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР