Закопчаха двама мъртвопияни. Това стана само за няколко часа на

...
Закопчаха двама мъртвопияни. Това стана само за няколко часа на
Коментари Харесай

Закопчаха двама мъртвопияни

Закопчаха двама мъртвопияни. Това стана единствено за няколко часа на две места в страната.

Първият случай е с 45-годишен от село Глогово. Той е задържан за период до 24 часа в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

Мъжът се движил в посока село Чавдарци и е спрян за инспекция. Тестът за алкохол отчел 3,25 промила алкохол. Той е  отказал да даде кръвна проба за разбор, а по случая е формирано бързо произвеждане.

Вторият случай е от Монтанско. При полицейска инспекция в село Смоляновци била спряна кола с монтанска регистрация в следобедните часове на неделния ден. Тестът с дрегер посочил 2,65 промила алкохол в издишания въздух. Лекият автомобил е конфискуван като материално доказателство по формираното в районно управление (на МВР) Монтана досъдебно произвеждане.

В края на предходната седмица в Габрово руснак, шофиращ в нетрезво положение се заби в жилищен блок в града. Мъжът не е потърпевш. Тъй като обаче е отказал кръвна проба ще бъде наказан по бързо произвеждане.

При различен случай пийнал водач спря на средата на пешеходна пътека. Полицаи от Костинброд задържаха пийнал водач за период до 24 часа. Той е престъпно проявен и осъждан.

Това се случва в село Голяновци, където автопатрул забелязал по какъв начин мъжът спрял с колата си на средата на пешеходна пътека и излязъл от нея със клатушкане.

Униформените тествали лидера, като дрегерът отчел 3.05 промила. Започнато е бързо произвеждане за шофиране в нетрезво положение.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР