Захарният диабет е много опасно и сериозно заболяване. Лечението му

...
Захарният диабет е много опасно и сериозно заболяване. Лечението му
Коментари Харесай

Мъжът ми има диабет, но открих просто лекарство за това заболяване

Захарният диабет е доста рисково и съществено заболяване. Лечението му е мъчно, като предписание се предписват скъпи медикаменти. Все отново, не всеки знае, че има елементарни национални средства, които оказват помощ освен това заболяване за надзор на равнищата на кръвната захар. Следната рецепта оказа помощ на мъжа ми да се излекува. Открих я инцидентно в един вестник за здраве.

Преди всичко би трябвало да си спомним за лененото семе. За лекуването, належащо е да смелите 2 супени лъжици семена, залейте ги с половин литър вряла вода и варете на слаб огън под похлупак за 5 минути. След като изключите котлона, не махайте капака, охладете до 40 градуса и изпийте всичко едновременно, 20-30 минути преди хранене. Важно е всякога да се подготвя запарка директно преди консумация. Гъстата част може да изхвърлите, само че в случай че страдате от запек консумирайте цялата примес.

Очаквайте забележими резултати след към 30 дни. Болката в подребрието ще изчезне, ще почувствате лекост и тенът на лицето ви ще се усъвършенства. При това лекуване, в случай че следвате диета и продължавате да приемате инсулин в дозата, предписана от лекуващия доктор, след към два месеца панкреасът ще стартира да “работи ”. За това преди всичко ще свидетелства зачервяване по кожата на лицето и възприятие на апетит. Ако ви се яде нещо съответно, яжте!

След като се почувствате по-добре, заради понижените равнища на захарта, не намалявайте сами дозата инсулин, належащо е да се консултирате с доктор. Отварата от ленено семе е належащо да се пие всекидневно за половин година. И откакто докторът изцяло анулира инсулиновите инжекции – 2-3 пъти седмично за една година.

Паралелно с приемането на ленената запарка, би трябвало да пиете чиста цикория. Можете да я закупите от елементарен магазин. Тя също по този начин понижава равнищата на кръвната захар и предотвратява образуването на трофични язви.

Когато консумирате лен с цикория, няма да ви навреди приема на аскорбинова киселина. Просто разтворете една таблетка в чаша вода и пийте по време на хранене или незабавно по-късно. Препоръчително е да включите в храната по време на лекуването супи с печен лук, праз, любеница. Не бива да консумирате алкохол, би трябвало да се откажете и от пушенето.

Така за една година, в случай че всички условия са изпълнени, равнището на захарта може да доближи 4-5 единици.

Има още една рецепта, която можете да употребявате един път годишно: 5 глави лук със междинен размер, обелени и ситно нарязани, залейте с два литра студена преварена вода. Оставете да престои за един ден. Пийте инфузията три пъти дневно, по 1/3 чаша 30 минути преди хранене. Всяка вечер добавяйте към инфузията по една чаша студена преварена вода. Съхранявайте инфузията на мрачно хладно място. Пийте я в продължение на 17 дни. Основното нещо е да не пропускате банкет и да не се отклонявате от диетата. Пожелаваме на всички триумф в битката против заболяването!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР