Заедно прокуратурата и МВР могат да постигнат ефективен резултат. Прокуратурата

...
Заедно прокуратурата и МВР могат да постигнат ефективен резултат. Прокуратурата
Коментари Харесай

Сарафов сигурен, че прокуратурата е заровила томахавката с МВР

Заедно прокуратурата и Министерство на вътрешните работи могат да реализират ефикасен резултат. Прокуратурата ще поддържа Министерство на вътрешните работи в техните старания.

Това съобщи изпълняващият функционалностите на основен прокурор Борислав Сарафов по време на националното заседание на Министерство на вътрешните работи по отношение на идните локални избори.

Той уточни, че Министерство на вътрешните работи носи почтено отговорността си. България е спокойна и сигурна страна, посочи Сарафов и добави, че България е една от най-спокойните страни в Европа и света. За да може България да бъде такава, заслугата е на Министерство на вътрешните работи, регистрира Сарафов. Прокуратурата осъзнава ролята си и отговорността в спазването на ползите на жители. Ние сме сътрудници, а не съперници, акцентира Сарафов.

Той акцентира, че е в другарски връзки с вътрешния министър Калин Стоянов и с шефа на Главна дирекция " Национална полиция ", като порочните практики и взаимоотношения са минал и остават зад тила им като неприятен образец и неприятно минало. Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи ще си взаимодействат, с цел да създадат всичко належащо, с цел да може изборният развой на локалните избори да бъде почтен и да няма деформиране на вота.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР